SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barboza E.Yeni Malatya Formasını Giydi

0
Güncellendi - 2019-06-15 17:53:20
Barboza E.Yeni Malatya Formasını Giydi
A- A+ PAYLAŞ

Alexander Barboza formayı giydi, taraftar heyecanlandı

Evkur Yeni Malayaspor’un listesinde yer alan Alexander Barboza, sarı kırmızılı formayı giyerek sosyal medyada paylaştı.

Geride kalan sezonda Süper Ligi beşinci sırada tamamlayan ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılı takımın transfer komitesi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da sunduğu transfer listesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer listesinde yer alan bir diğer isim ise Arjantinli stoper Alexander Barboza.

24 yaşında ve 1,93 metre boyundaki Defensa takımında forma giydi. Club Atlético River Plate ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alexander Barboza'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin Euro.

Alexander Barboza geçen sezon Defensa takımıyla 1.Lig ekibi Primera División'da 24 karşılaşmada bin 991 dakika görev aldı ve 1 gol, 1 asist yaptı.

Alexander Barboza, Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyerek, sosyal medya hesabından paylaştı. Taraftarlar, Arjantinli oyuncunun paylaşımı sonrası büyük bir heyecan yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (4 yıl önce)
    Harika oyuncu Mina ile top geçirmez Mina’nın eski takım arkadaşı
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Guncel degeri 4.5 milyon euro yaklaşık 32 trilyon yani (milyon) alınması zor bir oyuncu kalitesi yuksek zor gibi bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözleşmesi bittiği için o ücret ödenmiyecek
    0
    0
    Yanıtla