SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Öğrencilere Burs

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:01
Başarılı Öğrencilere Burs
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesinde TEOG sınavında başarılı olan 12 öğrenciye 4 yıl boyunca aylık 120 TL burs verilecek

Yazıhan ilçesinde TEOG sınavında başarılı olan 12 öğrenciye, Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve çalışanlar tarafından burs imkanı sağlandı. Tamamen belediye personeli tarafından karşılanacak burslar, öğrencilere verilecek. Burs alacak 12 öğrenci, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette, burs verecek olan belediye çalışanları adına Belediye Başkan Yardımcısı Atamurat Orman ile işçi temsilcisi Hamza Gök de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Öztürk, “Evlatlarımızın geleceği, dolayısıyla hepimizin geleceği için önceliğimiz eğitimdir. Malatya’da ki ilçeler arasında TEOG sınavında birinciliği ilçemiz almıştır. Daha önce 5 üniversite öğrencisi ile başlatmış olduğumuz bursiyer sayısı şu anda 120 kişiye ulaştı. 12 kişi ile başlatmış olduğumuz lise öğrencisi bursiyer sayısını da önümüzdeki yıllarda hayırseverler ve iş adamlarının da destek olması ile arttıracağız” dedi. TEOG sınavında başarılı olan 12 öğrenciye eğitim yaşamlarında bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek adına 4 yıl boyunca 120 TL burs desteği sağlayacaklarını anlatan Başkan Öztürk, “12 öğrenciden 3’üne şahsım, 1’ine Belediye Başkan Yardımcımız Atamurat Orman, 6’sına belediye personeli ve 2’sine de hayırsever iş adamımız burs sağlayacak. Çocuklarımızdan tek beklentimiz; derslerine dört elle sarılmaları, başarılı ve örnek bireyler olarak yetişmeleridir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Öğrenci velileri de katkılarından dolayı belediye başkanı Nevzat Öztürk'e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız