SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkandan Önlem Uyarıları

0
Güncellendi - 2020-10-16 02:36:20
Başkandan Önlem Uyarıları
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı.

Korana virüs vakalarının görülmeye başladığı ilk günden itibaren ilçe genelinde alınan tedbirler sayesinde süreci başarılı bir şekilde yürüten Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan vatandaşları tedbirler konusunda uyarmaya devam ediyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek için de mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Kazgan, maske ve sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda uyarıda bulundu. Vatandaşları maske ve sosyal mesafe konusunda uyaran Başkan Kazgan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de uyulması gereken tedbirler hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların korona virüse karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini belirten Başkan Kazgan, "Vatandaşlarımızı daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bizler önlemlerimizi almazsak, ortaya konan tüm çabalar boşa gidebilir. Maske, mesafe ve hijyen hayatımızın bir parçası olmalıdır. Herkesi bu önemli üç kuraldan taviz vermemeye davet ediyorum" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız