SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başvuru Pazartesi Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) ile Memur Sen Malatya Temsilciliği arasında yapılan anlaşma gereği Malatya'da memurlara yapılacak olan konutlar için müracat 14 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Şahin Kayaduman, "Merkez Çöşnük mevkiinde üyelerimiz için birinci etapta 888 konut, ikinci etapta 500 konut yapılacaktır. Konutlar iki tip olup, alt gelir gurubu için yapılacak 85m2 lik ve 2+1 lik konutların ödeme süresi 15 yıldır. İlk taksit ödemesi anahtar tesliminden sonra başlayacaktır. 130 m2 lik ve 3+1 lik konutların ödeme süresi 10 yıldır. İlk taksit kura çekiminden 4 ay sonra başlayacaktır. Alt gelir gurubu konutlarında peşinat yüzde 12 olup, başvuru bedeli 6 bin
TL.'dir. Sosyal konutlarda peşinat yüzde 15 olup başvuru bedeli 10 bin TL'dir" dedi.

14-25 Şubat tarihleri arasında ön talepler alınacağını bildiren Kayaduman, "Talep, konut sayısından fazla olursa, noter huzurunda kura çekilecektir. Yedek listedekilere, ikinci etapta öncelik verilecektir. Hangi konut tipinde fazla talep olursa, o tiplerin sayısı artırılacak, ancak 888 sayısı aşılamayacaktır. Kesin müracaatların bitim tarihi ise 31 Mart 2011'dir. Nisan 2011 ayı başında dosyalar TOKİ'ye teslim edilip, ihale süreci başlayacaktır" diyen Kayaduman, "Malatya Memur Sen Toplu Konut Projesi ile ilgili tüm bilgiler, 'Malatya Eğitim-Bir-Sen'in Web sayfasına' konulmuştur" şeklinde konuştu.

DAR GELİRLİ İÇİN..
Bu arada Malatya'da dar gelirliler için yapılan konutların kur'asının 13 Şubat Pazar günü çekileceği bildirildi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Beydağı Mahallesi'nde yapılan 1+1 45 metrekare nitelikli 360 konutun kur'a çekiminin Pazar günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 10.00'da gerçekleştirileceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız