SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baydaş'dan DENEYAP Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-07-11 02:34:14
Baydaş'dan DENEYAP Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beydağı Gençlik Merkezi'nde kurulan DENEYAP Türkiye Teknoloji Atölyesini Gençlik Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gençlik Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş DENEYAP atölyesinin Malatya için çok önemli olduğunu, burada gençlerin alacağı eğitimle Malatya'ya ve Türkiye'ye hizmet edeceğini belirtti. Atölyeyi çok beğenen Bakan Yardımcısı uygulama sınavından sonra atölyede eğitimlerin başlayacağını müjdeledi.

İl Müdürü Ebubekir Kayhan Gençlik Merkezi Müdürü ve personel bu ziyaretinden dolayı Gençlik Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a teşekkür ettiler. Gençlik Merkezi'nde bulunan Has odada da gençlerle sohbet eden Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş daha sonra gençlik merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

Ülke gelişimine yüksek katkı sağlayabilecek yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi, bu öğrencilerin gelişimleri için gerekli desteklerin sağlanması, gençlerin takım çalışması, yenilikçi düşünce, proje geliştirme odaklı eğitim programları ile daha üretken olmaları için ülke genelinde yüz (100) Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmuştu. İlk aşamada, Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İzmir, Konya, Manisa, Muğla Trabzon olmak üzere toplam 12 il belirlenmiş olup, yeni dönemde 11/04/2019 tarihli 3. Yönlendirme Kurulu kararıyla, 18 il ( Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Antalya, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Yozgat) sürece dahil edilmişti.

GSİM ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı  İhsan Selim Baydaş Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Ziyarette Baydaş Şube Müdürleri ile tanışıp karşılıklı soru cevap şeklinde görüş ve talepleri dinledi. Şube Müdürleri ile yapılan toplantının ardından yapımı devam eden tesisler hakkında, İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’dan bilgiler aldı. Beydağı Tabiat Parkında gerçekleşen, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından imzalanan yatırımlarla ilgili teknik toplantı yapılarak, ziyaret sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanının Malatya'ya kazandırdığı tesislerle ilgili çalışmalara en kısa zamanda başlanacağının müjdesi Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş tarafından verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız