SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bazı Suç Failleri Yakalandı, Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-05-23 17:12:27
Bazı Suç Failleri Yakalandı, Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, bazı hırsızlık olaylarının failleri yakalanırken, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Genel Asayiş ve Kamu Düzeninin devamının sağlanması suç ve suçlularla etkin mücadele etmek ve Malatya halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce gerçekleştirilen çalışmalara;

⦁ 21.05.2020 tarihinde bir ikametten (1) adet altın kolye çalınması olayı ilgili; Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren (2) Bayan şüphelinin kimliği tespit edilerek şüpheliler yakalanmıştır. 22.05.2020 Tarihinde adli makamlara sevk edilen (2) şüphelide mahkemece tutuklanmıştır.

⦁ 15.05.2020 tarihinde Müştekiye ait motosikletin çalınma olayı ile ilgili; Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri olarak yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şüphelilerden H. B. isimli şahıs 19.05.2020 günü yakalanmış, şahsın yapılan Uyap sorgulamasında Malatya 7. Asliye Ceza mahkemesince kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek bulundurmak suçundan arandığı anlaşılmış gerekli işlemler yapılmıştır.

⦁ 15.05.2020 tarihinde Müştekiye ait eşya taşımak için kullanılan 3 tekerli el arabasının çalınması olayı ile ilgili; Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren Şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapılmış. Bahse konu el arabası müştekisine teslim edilmiştir.

⦁ (1) Adet menşei belli olmayan 32 cal fişek atabilen el yapımı ruhsatsız silah ve bir adet kartuş

⦁ (1) Adet çelik bilye atabilen tabanca

⦁ (1) Adet bir adet ruhsatsız ÇEKVİZOR marka tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet 7*65 mm çapında fişek

⦁ (36) adet uyuşturucu ve uyarıcı hap

⦁ 19 fişek halinde (87 gram Sentetik Kannabinoid) Narkotik Madde

⦁ (2) Adet kurusıkı tabanca

⦁ (2) adet kesici alet ele geçirilmiştir.

⦁ Malatya 2 Sulh Ceza Hakimliğince Kaybolmuş Veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf suçundan Aranan (1) şahıs

⦁ Van 1. Sulh Ceza Hakimliğince Hakaret suçundan aranan (1) şahıs

⦁ Ailenin Korunması Kanununa Muhalefet suçundan Aranan (1) şahıs yakalanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız