SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Beklentileri Boşa Çıkartmayacağım"

0
Güncellendi - 2019-02-07 17:21:47
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fransız santraforu Aboubakar Kamara, her maçı kazanmak için oynayacaklarını ifade ederek, deplasmanda Atiker Konyaspor karşısında 3 puanı alıp, taraftarlara hediye etmek istediklerini söyledi.

Sarı kırmızılı takımın İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kamara, Göztepe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final birinci maçında ilk kez sahne aldı.

Fransız golcü, beklentileri karşılamanın önemli olduğunu ifade ederek, "Üzerimde bir baskı yok. Ben hep çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. İnsanların beklentilerini boşa çıkartmayacağım. Sonuçta futbol bir oyun ve bu oyunun gereğini her zaman yapacağız" diye konuştu.

Kamara, futbolun her yerde oynandığını ve bir sıkıntı yaşamayacağını kaydederek, "İlk geldiğimde uçak ve saatlerden dolayı biraz yorgunluk oldu hemen geçti. Şuan hiçbir sıkıntı yok, kendimi çok iyi hissediyorum. Ülke değişiminin çok büyük bir sorun olmaması lazım. Sonuçta futbol, her yerde futbol. Türkiye'de de, İngiltere'de de futbol oynanıyor. Onun için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Fransız golcü, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu takımda herkes kazanmak istiyor. Sonuçta burada her maçı kazanmak için oynayacağız. Konya'da da Pazar günü 3 puanı alıp, taraftarlarımıza hediye edeceğiz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    Rüzğarın oğlu KAMARA.Bu hafta gol bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güneşin oğlu Esteban gitti, bu mu geldi, sanki çok şişirilmiş şımarık birine benzer. gözünüzde büyütmeyin. adam önce oynasın, sonra konuşun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    Adam yetenekli ama çok şişirdiler, beklentiyi arttırdılar. Bence hiçbişey yapamadan vasat bi futbolla geri gidecek. zaten şurda 3,5 ay kaldı. İnşallah ben yanılırım
    0
    0
    Yanıtla
  • bulgurlu (5 yıl önce)
    Dağ fare doğurdu .inşallah yanılırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli dayı (5 yıl önce)
    İnşallah diyelim ama zor.gidenleri aratmaz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (5 yıl önce)
    ABUBAKAR KAMARA.. Allah'ına Gurban. 6 ay gibi kısa bir süre de olsa. Malatyaspor Gönlünde taht kurmanı herşeyden cok istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla