SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Fidan Dağıtıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:03
Belediye Fidan Dağıtıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin 2015-2019 Stratejik Planında yer alan “5 yılda 1 milyon fidan dikimi” hedefi doğrultusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fen İşleri Dairesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından, ayrıca vatandaşlara da fidan dağıtımı yapılıyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelindeki yeşil dokuyu artırmak için vatandaşlara fidan dağıtımı yapıyor.  9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı süresince vatandaşlara fidan dağıtımı yapan Büyükşehir Belediyesi tarafından eski belediye meydanında fidan dağıtımı yapılıyor. Toplamda 70 bin Karaçam ve Toros Sediri fidanı vatandaşlara dağıtılacak. Ayrıca gelen talepler doğrultusunda ilçelere de fidan gönderilerek ilçelerde de yeşillendirme çalışmalarına destek veriliyor. 

Kent genelinde budama ve ağaçlandırma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, Orduzu Pınarbaşı’nda 60 bin m2’lik bir alanda fidan ve bodur bitki dikimi, çimlendirme, yeşillendirme, toprak tesviye çalışmaları ile tesisat borularının döşenmesi çalışmaları yapılıyor. Sürdürülen çalışmalar kapsamında Şehrin Doğu girişinde tahrip olan yan refujler yeniden düzenlenerek çimlendirildi, yüzlerce ağaç dikildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız