SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye İşçisi Dilenci!

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptığı operasyonda dilencilik yaparken yakalanan belediye işçisi, görenleri hayrete düşürdü.

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediyesi'nde kadrolu işçi olduğu öğrenilen S.B. isimli şahıs, ücretsiz izne ayrılarak dilencilik yapmaya başladı. Sağ ayağı dizinden itibaren protez olan S.B., protez bacağını çıkararak Adıyaman'da dilenmeye başladı. Kadrolu belediye personelini dilenirken yakalayan zabıta ekipleri, şahsın kimliğini öğrenince şaşkına döndü. Protez bacağını bir iş yerine bırakarak dilendiği belirtilen S.B., ekipler tarafından Zabıta Müdürlüğü'ne götürüldü. Zabıta ekipleri yakalanan S.B.'yi dilenmemesi konusunda uyarırken, rahat tavırlarıyla dikkat çeken şahıs bir daha Adıyaman'a dilenmeye gelmeyeceğini söyledi.

Şahsın üzerindeki paraya el koyan zabıta ekipleri, yol parası verdikleri S.B.'yi minibüsle Malatya'ya gönderdi. S.B.'nin geçen yıl da Adıyaman'da dilenirken zabıta ekipleri tarafından yakalanarak Malatya'ya gönderildiği öğrenildi.

"İŞLEM YAPACAĞIZ.."
Bu arada, Hekimhan ilçesi Belediye Başkanı Vahit Mutlu, konudan Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkililerinin bildirmeleri üzerine haberdar olduklarını ve bu kişi hakkında disiplin işlemi yapılmak üzere Adıyaman'dan gerekli belgeleri talep ettiklerini söyledi.

Mutlu, adı geçen işçinin engelli kadrosundan belediyede çalıştığını, ücretsiz izne ayrılmış olduğunu ve yakalandığında izinli olarak gözüktüğünü bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız