SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş- E.Yeni Malatya Maçı Cumartesi

0
Güncellendi - 2018-09-09 19:48:13
Beşiktaş- E.Yeni Malatya Maçı Cumartesi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak karşılaşmaların programı açıkladı. Hafta önemli mücadelesinde Galatasaray, 14 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasının programı Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklandı. Galatasaray ile Kasımpaşa arasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadele 14 Eylül Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor’u 15 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de konuk ederken, Fenerbahçe ise deplasmanda Atiker Konyaspor ile 16 Eylül Pazar günü saat 20.00’de mücadele edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasının programı ise şu şekilde:

14 Eylül Cuma 

20.00 Galatasaray - Kasımpaşa

15 Eylül Cumartesi 

17.00 MKE Ankaragücü - Akhisarspor

20.00 Göztepe - Kayserispor

20.00 Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor

16 Eylül Pazar 

17.00 Demir Grup Sivasspor - B.B. Erzurumspor

17.00 Medipol Başakşehir - Antalyaspor

20.00 Çaykur Rizespor - Bursaspor

20.00 Atiker Konyaspor - Fenerbahçe

17 Eylül Pazartesi 

20.00 Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız