SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş Kafilesi Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2020-07-12 19:23:18
Beşiktaş Kafilesi Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için hava yolu ile Malatya’ya geldi.

Malatya Erhaç Havaalanına özel uçakla iniş yapan siyah-beyazlı kafile için korona virüs tedbirleri kapsamında taraftar karşılamasına izin verilmedi. Maske takan siyah-beyazlı futbolcular ve teknik ekip, oluşturulan güvenlik koridorundan geçerek otobüse bindi. Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi tarafından, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a çiçek takdim edilirken, tecrübeli teknik adamın maske takmaması dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, daha sonra polis eskortu eşliğinde maça kadar kalınacak otele geçiş yaptı.

Siyah-beyazlı kafilede; Atiba Hutchinson, Burak Yılmaz, Kevin Prince Boateng, Adem Ljajic, Umut Nayir ve Dorukhan Toköz yer almazken kadroda Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Güven Yalçın, Tyler Boyd, Erdoğan Kaya, Mohamed Elneny, Georges N'Koudou, Necip Uysal, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Kartal Kayra Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Abdoulay Diaby yer aldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Farnol dikkat etsin 4 as oyuncudan yoksun geldi Beşiktaş beraberlik filan değil 3 puanlık maç olmalı daha ne yapsın Sergen hoca çıkıp bir de kendi kalesine penaltı çeksin ki hoş gözüke yapmayın ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Nihayet gerçek bir taraftar gibi yorum yapmışsınız.3puan çok önemli alırsak Lig’de kaldığımızı tescilleriz.Ancak yenemiyorsan yenilmemeliyiz.36 puanın yeterli olacağını düşünüyorum.Bu saatten sonra bu takım küme düşerse bundan tüm camia sorumludur.( Yönetim,teknik heyet,futbolcular,taraftarlar,şehri yönetenler,siyasiler,şehrin ileri gelenleri)Diğer takımlara göre ikili averaj avantajımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    6 puanlık maç ,olmazsa olmaz bir maça çıkacağız inşallah 3 puan alırız.Eğer beşiktaş maçında kayıp yaşarsak rize'ye gideceğiz ve daha da zorlanırız iş rize'ye kalırsa şayet beşiktaş maçını alırsak son hafta antep'i yenmemiz bizi ligde bırakacaktır.Bu haftalar aslında her takımın kendi göbeğini yine kendinin keseceği haftalar.Bu yüzden bizde kendimiz tayin edeceğiz bazı şeyleri bu yüzden yarın akşam kazanmaktan başka çaremiz yok !!!!
    0
    0
    Yanıtla