SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Beşiktaşlı Bir Grup EYMS'yi Stadlarında İstemiyor

0
Güncellendi - 2017-01-28 01:27:56
Beşiktaşlı Bir Grup EYMS'yi Stadlarında İstemiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadı'nın 'elverişsiz' zemini nedeniyle, iç saha maçlarını İstanbul'da oynamayı daha önce gündemine getiren Evkur Yeni Malatyaspor'un, bu konuda son olarak Beşiktaş Kulübü yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından, ligin 20'nci haftasında 11 Şubat günü Denizlispor ile Malatya'da oynaması gereken maçı İstanbul Vodafone Arena Stadı'nda oynanacağının açıklanmasının ardından, Beşiktaş camiasının bir bölümünden "istemiyoruz" sesleri yükselmeye başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un, Denizlispor maçı dışındaki diğer iç saha maçlarını da, Malatya'daki yeni stadın yapımı tamamlanıncaya kadar Beşiktaş Kulübü'nün Vodafone Arena Stadı'nda oynayacağı yolundaki haberlere karşın, bir grup Beşiktaşlı taraftar, twitterde, "MalatyaSporuİstemiyoruz" hashtagıyla kampanya başlattı.

Beşiktaş taraftarlarının yayın organı olan ve 'Medya Beşiktaş' adlı grup tarafından yayınlanan 'Haber 1903' haber sitesinde ise, Beşiktaşlı taraftarların tepkisinin de dile getirildiği bir haber yayınlandı. Stadın EYMS'ye tahsisi ile ilgili olarak, Malatyalı olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan ricası üzerine "Bakan rica etti" başlığı ile yayınlanan haberde, Yeni Malatyaspor'un Denizli maçını Vodafone Arena'da oynayacağının gündeme gelmesine Beşiktaşlı taraftarların tepki gösterdiği iddiası yeraldı.

Haberde, ayrıca EYMS- Denizli maçıyla ilgili olarak, iki kulübün yöneticilerinin 31 Ocak Salı günü İstanbul'da biraraya gelecekleri, ücret konusunda anlaşma sağlandığı takdirde, maçın Vodafone Arena'da oynanabileceği bilgisine de yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

HABER GÖRSELLERİ: Twitterde başlatılan kampanya, Haber 1903'ün haber kapak ve metin kupürleri (Aşağıda)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Şampiyonlukta olmanın acısını unutamamışlar. Malatya süper lige çıktığı zaman yine başınızın belası olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • temel (7 yıl önce)
    Malatya spor Malatya da oynar kimse beceriksizliğini taşa toprağa çime bağlamasın.. Bu kafayla nerede oynarsanız oynayın sonuç belli....
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Ari (7 yıl önce)
    Sevgili Malatyali Hemsehrilerim,Demba Ba nin yari Transfer Parasini bir Malatya-Hekimhanli ABD de Esnaf olan Hemsehrimiz ödemistir.Diger yari kisminida Besiktas Baskani Fikret Orman ödemistir. Bunu aciklamamdaki gaye Besiktasimiza Malatyadanda gönül bagi olan Malatyali Taraftarlarimiz vardir.Besiktas Taraftari yanlis bir aciklama ile Türkiye gündemine kücük düsüxyorlar. Büyük düsünen Takimin Taraftarlari bu tarzda aciklamalardan uzak dururlar.Lütven bu kisilerin Cahilligine sayarak yanlis aciklamalardan uzak durun. ABD deki Malatyali Hemsehrimizin kulagina giderse o zaten gereken yerlere gereken sikintiyi iletecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bu saatten sonra bakanımız rica değil emretmeli bence..o stadta maç oynamak artık şart oldu..kimin stadını kime vermiyorlar..ayrıca sayın bakanımız bizim yeni stadın biran önce teslimi içinde gerekli talimatları vermelidir..elin adamlarına karşı daha fazla boyun bukturmemelidir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Besiktas lilar fazla konuşmasın 1988 yılında malatya ya yenilerek şampiyonluğu galatasaraya bıraktıkları için kuyruk acısı var onlarda, ama o stadın eski adı malatyalı paşa , cumhurbaşkanı İsmet İnönü adını tasimaktaydi ayrıca o stadın yerini bjk kulübüne İsmet Paşa tesis etmiştir şimdi Paşanın şehrinin takımını oraya istemiyorlarmis haydi birakmayinda görelim nasıl gündem oluyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Bir avuç istemiyormuş ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Ne ricası yahu koskoca bakan rica değil talimat verecek iş bitecek bu kadar pasif olmayın hiç kimsenin babasını malı değil Tayyip baba yaptırdı orayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • arkadaşlar resmi yazışmalarda rica zaten emir demektir bilginize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Geçmişte teşvik primleri vardı.Halen var.GS da Malatyaspor a 2.5 milyon para göndermiş ve Beşiktaş ı 1-0 yenmiştik.O zamanlar herkes alıyordu.Biz de ERZİNCAN a Rİzeyi yenmesi için teşvik primi göndermiştik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Kılıç (7 yıl önce)
    Biz niye Atatürk Olimpiyat Stadyumu veya Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynamıyoruzki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (7 yıl önce)
    Malatyaspor yönetimi hiç yoktan Malatyamıza ve değerlerimize ağız dolusu küfür ettirmiştir. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • esat (7 yıl önce)
    Yarası olan gocunur alın stadınızı tepe tepe kullanın şampiyonlugu kimse engelleyemez
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Vodafone Arena Stadı’nda Babaların mal değil. Tabi ki bazı hakları var sonuçta futbol federasyonu bir kamu kuruluşudur. Bağlı bulunduğu alanları ortak kullanma hakkı vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    MALATYALI BEŞİKTAŞLILAR BİRAZ MALATYALILIK VARSA BIRAKIRIZ BU BJK SEVDASINI.ALLAHINA GURBAN MALATYA DERİZ. ÇARŞIYI GEZİ OLAYLARINDA GÖRDÜK VATAN SEVGİLERİNİ.NEYMİŞ ÇARSI HERŞEYE KARŞI.BİZDE MALATYALIYIĞ ÇARŞININ ALAYINA KARŞIYIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (7 yıl önce)
    Ankara'nın Konyanın takımları o sahada oynuyo da Malatya yı neden istemiyorlar, ilginç..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    görmemiş beşiktaşlıların bir stadı olmuş.çekmiş koltuğunu koparmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Önceden yazmistim besiktas GS FB sözde büyük takimlar malatyamizi istemezler cünkü onlara bir zamanlar ot yoldurduk onlarin istedigi anadolu takimlari 3 puan olarak görmeleri o da olmadimi düsmanlik yaparlar malatyayi istemeyen taraftarlar cok ayip ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla