SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beton Mikseri Devrildi, 2 Yaralı..

0
Güncellendi - 2016-12-13 00:11:05
Beton Mikseri Devrildi, 2 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Beton mikser kamyonunun devrilmesi sonucunda biri sürücü 2 kişi yaralandı.

Kaza; İnönü Mahallesi Yeşiltepe Yolu sanayi kavşağı üzerinde meydan geldi.

Kazada Mehmet İlhan idaresindeki 44 LD 441 plakalı hazır beton mikser aracı ile seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda, araç devrilerek yan yattı.

Kazada hafif yaralanan araç sürücüsü Mehmet İlişkin, kendi imkanları ile sıkıştığı yerden çıkarken, araçta bulunan İlhan Çelik ise, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralı şahıs, çıkartıldıktan sonra 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza esnasında mikser aracının arkasında bulunan bir otomobilin üzerine ise mikser aracından dökülen beton harcı döküldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

mikser1

mikser

mikser4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Cahit (7 yıl önce)
    Şehir icinde otomobillere 56 km.hizla radar cezasını kesenler lütfen 90-120 km.trafikte adeta cellat gibi geçen kamyonlar mikserlr bunlar ceza yeseler böyle gezerlermi.Sehir içinde ve çevre yolunda bu araçlardan korkup sağa kendimizi zor atıyoruz.Yetkililer lütfen bu soruna daha felaket bir durum olmadan el atın.
    0
    0
    Yanıtla
  • nerden biliyorsun ceza kesilmiyo bey efendiii.. sen yolun sağında gitmeye devam et ama..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    Emniyet mahalle aralarına Radar koyacağına Mikserler için KANTAR koyup baksın.Yollar neden bozuluyor fren yaptıklarında neden duramıyorlar anlarlar. Ama her konuda olduğu gibi bu konuda da kimin umurunda sonuçta burası MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Bu mikser midir beton mudur her ne zıkkımsa, bunları kullanan şoförlerin minibüs, taksi ve servis şoförleri gibi hizaya getirilmesi artık farz oldu. Ey ellerindeki yetkinin farkında olmayan ya da kullanamayan yetkililer bir an önce ivedi bir şekilde şoförlerine ve araçlarına el atınız. Aksi halde sıkışık ve keşmekeş olan trafikteki bu canavarların katliamlarından sorumlu olacağınızı ve görevinizi yerine getirmediğiniz için haklarınızda suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (7 yıl önce)
    Hiç şaşırmadim bu beton mikserlerine yola çıktıklarını da nasıl kullandıklarını bilmiyorlar bile
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhitin (7 yıl önce)
    Bazı şahitlere göre; 3 mixserin yarıştığı iki tanesinin devrildiğini söylüyorlar Levent iyi görgü tanığı bulamamışsın... :))
    0
    0
    Yanıtla
  • levent (7 yıl önce)
    Görenler 3 mixerin yarıştığı birtanesinin devrildiğini söylüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (7 yıl önce)
    O kadar hızlı ve agresif araç kullanıyorki bu mikser şoförleri şaşmamak elde değil
    0
    0
    Yanıtla