SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bıçak Kavgası İşyeri Kurşunlattı

0
Güncellendi - 2021-09-02 12:59:06
Bıçak Kavgası İşyeri Kurşunlattı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından, bıçak bileme kavgasından sonra işyeri kurşunlayan şahsın silahıyla yakalandığı, ayrıca ruhsatsız silah, uyuşturucu ele geçtiği, kumar oynayanlara baskın düzenlediği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi faaliyetleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

• 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tüfek, 3 adet tabanca, 12 adet fişek, 8 gr esrar, 15 gr metamfetamin ve 56 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

• Saray Mahallesinde faaliyet gösteren isimsiz ve ruhsatsız işyerinde Kumar oynayan 14 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, kumar parası olan 200 TL geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Halfettin Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinde tombala oynayan 36 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, kumar parası olan 200 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Yıldıztepe Mahallesinde bir inşaattan Faili Meçhul 22 adet yangın boru vanasının çalınması olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi 3 şahıs yakalanmış, 01.09.2021 günü mevcutlu olarak adli mercilere intikal ettirilecektir.

• Kavaklıbağ Mahallesinde bir iş yerine bir kaç el ateş edilmesi olayı ile ilgili İş yerinin ön camının kırık olduğu olay yerinde bir adet kartuş olduğu görülmüş müşteki ile yapılan görüşmede gün içerisinde bıçak bileme konusundan dolayı şüpheli Arif K. ile tartıştığını beyan etmiş ekiplerimizce yapılan çalışmada şüpheli olayda kullandığı pompalı tüfek ile birlikte yakalanmış olup gerekli tahkikat başlatılmıştır.

• Çilesiz Mahallesinde bir motosiklette abartı egzoz olduğunun tespit edilmesi üzerine trafik ekibince 1.339 TL para cezası uygulanmıştır.

• Melekbaba Mahallesinde plakasız motosiklette yapılan kontrollerde çalıntı motosiklet Olarak arandığı tespit edilmiş, Şüpheli hakkında adli tahkikat yapılmış, trafik yönünden ehliyetsiz araç kullanmaktan para cezası uygulanmıştır.

• Hasanbey Caddesinde plakasız motosiklette yapılan kontrollerde motor ve şase numarasının kazınmış olduğu görülmüş şüpheli hakkında adli tahkikat yapılmış, trafik yönünden ehliyetsiz ve tescilsiz araç kullanmaktan trafik cezası uygulanmış araç otoparka çekilmiştir.

• Hürriyet parkında Yunus ekibimizce cüzdan içerisinde 4.810 TL buluntu para Beydağı Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bravo malatya emniyetine, motorsiklet ve kağıt araçlarında denetimin devamı gelir inşallah
    0
    0
    Yanıtla