SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Yerde Bir Gün Arayla İkinci Saldırı

0
Güncellendi - 2018-09-18 03:34:50
Aynı Yerde Bir Gün Arayla İkinci Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir eve pompalı tüfekle saldırı düzenleyen 5 kişiden 2'si tutuklandı. Bu arada, olayın devamı olarak aynı eve bir gün sonra da bir saldırı yapıldı.

İLK OLAYA 2 TUTUKLAMA..

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Merkez Fatih Mahallesi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şehit M.Tamer Akarsu Sokak'ta Ö.Ç.'ye ait müstakil bir eve Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra 2 şüpheli tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Kimsenin şans eseri yaralanmadığı olayda evin duvarlarına çok sayıda saçma isabet etti. İhbar üzerine bölgede çalışma yapan polis ekipleri, kısa sürede 2 şüpheliyi olayda kullandıkları silahlarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİNCİ SALDIRI..

İddiaya göre, tutuklanarak cezaevine gönderilen 2 kişinin yakınları oldukları ileri sürülen T.T., A.T. ve E.T., Pazar günü saat 17.30 sıralarında bir gece önce pompalı tüfekle saldırı düzenlenen Ö.Ç.'nin evinin bulunduğu sokağa bir otomobille gelerek ikamete tekrar saldırı düzenlemek istedi. Pompalı tüfekle 2 el ateş açan şüpheliler olay yerinden kaçarken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    huzur kenti Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (5 yıl önce)
    Gerçekten şu şehirde asayiş falan kalmadı aynı eve . 2. Saldırı ne demek şu an resmen emniyetle dalga geçer gibi yaptıkları yanlarına kâr kalıyor her gün olay vardı şimdi gün de iki üç olay bu şehir haketmiyor devlet bireysel silahlanmanın hala önüne geçemedi
    0
    0
    Yanıtla