SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde 10 Firari Yakalandı

Bir Günde 10 Firari Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde sürdürülen çalışmalar sonucunda haklarında çeşitli suçlardan dolay hüküm verilen, ancak teslim olmayarak firari durumda bulunan toplam 10 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.  

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Şahıslar Büro Amirliği ve Emniyetin diğer ekiplerince şehir merkezinde yürütülen çalışmalar sonucunda kasten öldürme suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan T.Y, hırsızlık suçundan kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan M.D.,  kasten yaralama suçundan kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan R.Ö. ve basit yaralama suçundan 1 yıl hapis kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Y: ile birlikte toplam 10 firari yakalandı. 

Firariler Emniyette yapılan işlemlerin ardından Malatya Adliyesine, oradan da Akçadağ Cezaevine götürülerek teslim edildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız