SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Bazı Köylerde Elektrik Sorunu Yaşanıyor'

'Bazı Köylerde Elektrik Sorunu Yaşanıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, TMBB’deki konuşmasında, köylerdeki yetersiz kalan elektrik şebekesi sorununu gündeme getirdi.

MHP Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, köy gezilerinde vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun ve talepleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirmeye devam ediyor.

Fendoğlu, TBMM’de gündem dışı söz alarak elektrik şebeke hatlarının eski olması, trafo kapasitelerinin yetersizliği, kapalı devre eksikliği gibi nedenlerle yaşanan sorunu dile getirerek, vatandaşların taleplerini çözüm bulmasını istedi. Fendoğlu konuşmasında, “Battalgazi, Doğanşehir, Darende, Kuluncak ve Hekimhanlı hemşerilerimizin bize ilettikleri taleplerini yüce Meclis aracılığıyla iletiyoruz. Bu çerçevede Malatya Battalgazi-Üzümlü, Çolakoğlu, Karatepe, Alişar, Boran, Doğanşehir-Erkenek, Küçüklü, Gövdeli, Darende-Yeniköy, Kuluncak-Karaçayır, Sofular, Hekimhan Kozdere köylerimizdeki elektrik şebeke hatlarının eski olması, trafo kapasitelerinin yetersizliği, kapalı devre eksikliği gibi nedenlerle bölgedeki vatandaşlarımız sorun yaşamaktadırlar. Elektrik projelerinin, 2023 yılı yatırım planına alınarak bir an önce tamamlanması hemşehrilerimizin bize ilettiği talepleridir” ifadelerini kullandı.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Haksız eleştiri (1 yıl önce)
    Şu yazılı eleştirilerinize bakıyorumda acaba sayın vekilin sosyal medya hesaplarını hiç mi takip etmiyorsunuz uzun yıllardır takip ediyorum bu haber sayfasını ilk defa böyle ana başlıkta bir haberine rastladım vekiller içerisinde en çok gezen, çaba gösteren meclis malatya memleket üçgeninde koşturan acaba başka biri var mı? Bu yorumumun teyidini ilgili vekilin sosyal medya hesaplarını takip ederek yapabilirsiniz. Ve hiçbir kimseyi kapısından çevirmeyen herkesi dinleyen çözüm odaklı bir insan olduğunu iletişim kurduğunuzda da anlayacaksiniz yazık ki şu yorumlara adamı tanımadan haberlere dahi olmayan koşuşturmalarını görmeden yorumlar yapıyorsunuz. El vicdan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Milletvekili olalı kaç yıl geçmiş. Seçim olmasa köylere zaten gitmeyecek. Şimdi görmüş beyefendi bazı köylerin elektriğinin yetersiz olduğunu. Yok mu daha genç, dinamik, vizyon sahibi vekil adayları. Bir milletvekili olan bir daha ölene kadar bırakmıyor.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • nerden biliyorsun fendoğlu nun gezmediğini yanındamıydın insanların günahına giriyorsun çamur at izi kalsnın
    %40
    %60
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)adnan isimli kullanıcı yorumuna
    Adnan bey, sayın Fendoğlunu birebir takip edecek değiliz. Her vatandaş gibi basından takip ediyoruz. Ha, yanına basını almadan gizli geziyorsa o zaman kendisinden özür dilerim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Cebbar (1 yıl önce)
    Bostanbaşı Mahallesinde de benzer durumlar var sürekli elektrikler kesiliyor... beyaz eşyalar bozuldu bozulacak bir çare lütfen
    %70
    %30
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Sizi görmek ne güzel sayın vekilim sene de bir de olsa görmek isteriz böyle efendim
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Haksız eleştiri (1 yıl önce)yeşilyurtlu isimli kullanıcı yorumuna
    Aç bir bak kaç önerge vermiş neler yapmış bir araştırma yap bakalım haa haklısın basında haberi çıkmıyor ilk defa görmüş olman gayet normal.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Seçim yaklasmis belli köylüler akıllara gelmeye başlamış onun yeri meclis degilki meclis kararmi alacak sayın vekil hakikaten de hele meclis kararımı gerekli ?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Fedai il müdürü çok saygıdeğer Müjdat beyin konuşmalarına bakarsak malatya güllük gülistanlık hiç bir sorun yok
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Yel ile gelen sel ile gider demiş atalarımız
    %86
    %14
    Yanıtla