SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birileri 'Bizi Eleştiremezsiniz' Diyor!"

0
Güncellendi - 2018-01-29 01:01:00
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya’da her dönem tartışma konusu olan öğrenci servisçiliği konusunu artık gündemden çıkması gerektiğini belirtti.

Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Salonu’ndaki toplantıya MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, servis şirketleri yönetici ve idarecileri  katıldılar.

 Aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı da olan MESOB Başkanı Keskin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Servisçilik yapan esnaflarımız arasında çok büyük bir sıkıntı var. Ne Milli Eğitim’de bir sıkıtı var, ne devletimizde bir sıkıntı var, ne öğrencilerimizde, nede Okul Aile Birliğinde . Sıkıntı esnafın kendi arasında. Esnafımız kendi arasında bir araya gelirse hiçbir sıkıtı yaşanmaz. Ancak bir birinizin arasında haksız rekabete girerseniz, bir birinizin işini almaya çalışırsanız, hiç kimsenin de burada yapabileceği bir şeyde yoktur. bunu daha öncede söylemiştim, şuanda da tekrarlıyorum. Bir kere şunu unutun; polis ile veya başka bir güçle, yada Milli Eğitim’in baskısı ile esnafımız eğer düzelecekse, bizim esnaflıktan çıkmamız gerekiyor, yada Ahilik kültürünü unutmuş olmamız gerekiyor. Önemli olan esnafımızın kendi arasında birlik ve beraberliğini oluşturmasıdır. Servisçi esnafımız kendi arasında birliğini sağlayamazsa, burada başka kimseye bir şey söyleyemeyiz.” diye konuştu.

Keskin şunları söyledi:

“Servis yapan şirketlere sesleniyorum;  eğer esnafımız olmazsa siz bu öğrencileri taşıyabilirmisiniz, taşıyamazsınız. Dünyanın en kıymetli varlığı ve değeri çocuktur, aileler bu çocuklarını servisçi esnafımıza emanet ediyor. Aileler, esnafımıza güvendiği için çocuklarını, en kıymetli varlığını teslim ediyor. Her yıl, aynı sorunu ve sıkıntıları, tartışmaları yaşıyoruz. Artık bu konuyu çözelim, bu tartışmayı bitirelim. Şirketlerin adına kaç tane araç var. Bir sandalye, bir masa alınarak öğrenci taşınmaz, hani sizin özmalınız? Bana niye bu soruyu sorduruyorsunuz? Malatya’da bu sorunu birlikte konuşarak, tartışarak ve ortak çözüm önerilerini bir araya getirerek çözmeliyiz.”

Keskin, “Malatya’da sorunları elbette eleştireceğiz. Eğer hizmet gelmezse eleştiririm.  Biz hiçbir zaman çıkıp da, ‘Beni eleştiremezsiniz’ demedik. Malatya’da kimse padişah değil, herkes eleştirilir.  Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Ordumuzun değerli komutanları ile birlikte sınıra gidiyor, memleketimiz için, milletimiz için ölümü göze almış, vatan için mücadele veriyor, Sayın Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar.  Ama Malatya’da birileri ‘bizi eleştiremezsiniz’ diyor. Herkes eleştirilir. “ diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kaskade (6 yıl önce)
    Bu aralar şevket keskini parlatma çabası içerisindesiniz hayırdır? biz onu 20 yıldır tanıyoruz, siyasete dokunmasın, onu seçip o koltuğa oturtanlar siyaset yapması için seçmedi, esnafa ne gibi projeler yapacak çıksın onları anlatsın tabi varsa projesi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Çolak (6 yıl önce)Kaskade isimli kullanıcı yorumuna
    Niye, siyasete dokununca, birileri tel tel dökülüyor mu? Şevket Keskin, 15 yıldır söylüyor,sanayi siteleri şehir dışına taşınsın diye, siyasetle uğraşanlar ve 8 yıldır bu memlekette milletvekilliği yapanlar neden o projeye sahip çıkmıyor o zaman? Bir Şevket Keskin çıktı, konuştu, birilerinin uykusu kaçtı. İki Şevket Keskin şu memlekette olsa birileri yastığa başını koyamayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (6 yıl önce)
    Okullar olmazsa öğretmenlerde,okul sahipleride aç kalırlar. Servisçilerdeki birlik ve beraberlik hiçbir sektörde yoktur. Bunu da yakın seçimde hem SERVİSÇİLER odasında hem de CEMİYETTE ispatlamıştır...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Mehmet kardeşime katılıyorum. Eleştiriyor, aradanda tayyip erdoğan' a selam çakıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Başkan yürüyerek gelirler sen merak etme.Okullar olmazsa aç kalırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (6 yıl önce)
    Servisler neden her ay ödeme yapmamıza rağmen fatura göndermiyor . İsme özel fatura kesilip gönderilmelidir. Maliye bakanlığı bu konuda neden gereğini yapmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Eleştiriyor ama bir yandan da arkasını sağlama alıyor.
    0
    0
    Yanıtla