SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birkaç İsimle Görüşüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:57:35
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini söyledi. 

Pilten, birkaç teknik adam ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Cafer hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başladık. Şu anda birkaç teknik adamla görüşmelerimiz devam ediyor. 1-2 gün içerisinde teknik direktör sorununu çözmek istiyoruz" dedi.

İç ve dış transferde çalışmaların sürdüğünü de dile getiren Pilten, "İç transferde şu ana kadar kaleci Vedat Kapurtu, sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ve forvet oyuncusu Eren Görür ile anlaştık. Dış transferde de Fatih Gül ve Caner Ağca ile sözleşme imzaladık" ifadelerini kullandı.

Pilten, transfer çalışmalarını, teknik direktör sorununu çözdükten sonra hızlandıracaklarını da sözlerine ekledi.

GÜNDEMDEKİ İSİMLER..

Bu arada Teknik Direktör aday listesinde birçok ünlü teknik adam bulunan sarı-kırmızılı takımda Ziya Doğan, Yücel İldiz ve Ahmet Akcan isimleri ön plana çıkıyor.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in Ziya Doğan’la çalışmayı çok istediği öğrenilirken, istenilen yüksek miktardaki paranın yönetimi düşündürdüğü kaydedildi.

Teknik direktör belirlendikten sonra transfere ağırlık verecek olan Yeni Malatyaspor'da kampa kadar da kadronun şekillendirilmesi amaçlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız