SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik ve Beraberlik Sergisi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı ile Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği Makine Nakış Kursu'nun sona ermesi nedeniyle sergi açıldı. Açılış töreninde birlik mesajları verildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi'nin katkıları ile Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda açılan Makine Nakışı ve Mefruşat Kursu'nun sona ermesi nedeniyle sergi düzenlendi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ile çok sayıda davetli katıldı.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, vakıf olarak Malatya'da çok büyük bir boşluğu doldurduklarını söyleyerek, "Her şeyden önce milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın da Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretinin 40 yıl kölesi olurum" sözünü hatırlatarak, "Şu anda insanlar büyük bir cehalet içinde. Bugün eğitime önem vermediğimiz için zillet içindeyiz" diye konuştu.

Törene katılan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise konuşma yapması talebini geri çevirerek "Seçim sürecine girildi. Şu anda seçim nedeniyle siyasi kimliğim ön planda bulunuyor. Yanlış anlaşılmalara yol açmaması için konuşmak istemiyorum" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz de örnek bir çalışma yapıldığını belirterek, birlik ve beraberliğe katkı sunan herkese teşekkür etti.

Daşöz, eğitimin sürekli olduğunu ve insanların niteliklerinin daha ileri götürülmesi için eğitime önem ve katkı sunulması gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından açılan sergiyi gezen protokol üyeleri, alışveriş de yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız