SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Taksi Cinayetinde Yeni Boyut!..

Taksi Cinayetinde Yeni Boyut!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 21 yaşındaki imam nikahlı eşini öldüren 23 yaşındaki gencin önce taksiciyi bıçaklayıp yaralı vaziyette bırakarak, eşinin yolcu olarak bulunduğu taksiyi alıp götürerek ardından cinayete işlediği ortaya çıktı. Taksici yoğun bakımda. 

Olay, sabah saat 08.00 sularında Yamaç Mahallesi Namlı Sokak içerisinde meydana gelmişti.  İddiaya göre; Ö.Y.  (23) adlı şüpheli, sokak ortasında aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı imam nikahlı eşi Buse Ç.’yi (21) bıçakla öldürmüştü. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetmişti.  Şüpheli ise olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı.

-Taksici değilmiş, taksiyi gasp etmiş 

Olayla ilgili olarak ortaya çıkan yeni ayrıntıya göre; taksi şoförü Burhan Topsöğüt, aracına yolcu olarak binen Buse Ç.’yi  Başharık Mahallesine götürdü. Burada şüpheli Ö.Y., taksiciye saldırarak, önce darp etti, ardından ise bıçaklayarak bıraktı. 

Taksicinin cep telefonunu da aldığı bildirilen Ö.Y., eşi Buse Ç.’nin yolcu olarak bulunan taksiciye binerek olay yerinden kaçtı ve Yamaç Mahallesi Namlı Sokak içerisinde eşini bıçaklayarak öldürdü.

Ağır yaralanan Burhan Topsöğüt'ün Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi. Soruşturma sürüyor.

Malatyahaber.com - Foto: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Mücahit (1 yıl önce)
    Herhalde çok komik bir durum
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Polisler niye rahat bu kadar ve gülüyorlar
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (1 yıl önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Aynısı benimde dikkatimi çekti yazmaya üşendim ağzına sağlık
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Sahipsiz Saltanat (1 yıl önce)
    Depremin ilk gününden beri, Malatyaya daha kimse gelmemiş iken, enkazların başında, hayat kurtarmak için Malatya polisi vardı. Şimdi ise 3 kuruşluk yıkılmış binalarınızın başında yine polis bekliyor. Şimdi buralardan bu polis niye gülüyor diye edebiyat yapmayın, saçmalamayın. O adamlar Malatya'yı bekliyor.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Burda eleştirilen şey genel polis veya kurum değil. Şahsi bir yanlış eleştiriliyor. Kimsenin polisin emeğini hiçe saydığı yok ama siz de yanlışa yanlış demeyi öğrenin be kardeşim. Birinin eli cebinde biri gülüyor. Olur mu böyle?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sahipsiz Saltanat (1 yıl önce)Porgalı isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim, Malatya'da sağlıkçı, polis, asker dışında kimse kalmadı. Sizin konuşmanız gereken kadınlar gününde böyle bir cinayet neden polis üzerinden demogoji yapıyorsunuz? Yanlış olan şey eleştirinin niteliği ve düzeyidir. Bu haber içeriğinde hersey bitmiş, Malatya'da herşey normal ama polis gülüyor, bu mu anormal? Hedefe polisi oturtmam. Kimse kusura bakmasın.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Ne yapacakti esas durusta mi bekleyecekti.Nerden nasıl elestirebiliyorsun. Nasil güldüğüne dair ithamda bulunuyorsun. Gülse bir dert somurtsa ayri bi dert. Depremde pandemide bir tek polis çalıştı herkesle kötü oldu sen simdi depremi yasamis ardina coluk çocuğunu arabaya birakip işine koşa koşa giden bir zümreyi işkembeden sallayarak durdugun yerde elestirmezsin. Sanki cinayeti polis işlemiş el insan bence herkes isine baksin
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (1 yıl önce)Sahipsiz Saltanat isimli kullanıcı yorumuna
    3 kuruşluk eviniz derken ?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ercan (1 yıl önce)
    Vahşet. Anlaşamıyorsan ayrıl. Ruhunda zorbalık olan gücünü kadın üzerinde gösteriyor. Adalet en ağır şekilde cezasını vermelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Polisler neye gülüyor ?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Rmzn (1 yıl önce)
    Yaptığınız haber bile yanlış. Kim taksici? Taksiciyi de bicaklamis adam . Sonrada sevgilisini götürüp öldürmüş. Katil taksici felan değil
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Taksici (1 yıl önce)
    Taksici abimde ağır yaralı hiç bir suçu günahı yokken hemde kendi imkanıyla hastaneye araç durdurarak gitmiş. Taksiye kamera şart hemde acil Bi şekilde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ordaki polisler neye gülüyor acaba? Başında durdukları ceset çok mu komik?
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Çarşıda esnafın yanında çalışan binlerce insan işsiz kaldı, esnaflar mağduriyet yaşıyor işyerleri malzemeleri yok olmuş insanlar kredi ile ev araba almışlar gelirleri yok olmuş nasıl kredi ödeyecekler sehir harap olmuş sorumlu yok merak ediyorum tarım arazilerine kimler imar ve 20 kata kadar izin verdiler bu ildeki hazır beton fabrikaları, denetim firmaları neden görevlerini yapmadılar inşaat levhalarında isimleri yazılı mimar ve mühendisler neredeler kısacası gozleri yeşil dolar dışında bir şey görmeyen vicdansızların kurbanı olduk hem canlarımızı hem malımızı hemde Malatyamızı kaybettik.
    %80
    %20
    Yanıtla