SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Zaten Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:12:32
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesindeki 68 mahallenin muhtarı ile Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, bir toplantı düzenleyerek sorunları ve istekleri dinledi, istişarelerde bulundu. 

Mahalle muhtarları genelde içme suyu, sulama suyu ve kanalizasyonla ilgili sorunların yoğunlukta olduğunu belirtirlerken, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “ Büyükşehir yasası ile yol, su, kanalizasyon hizmetlerimiz bizim koordinemiz ile büyükşehir belediyemiz tarafından gerçekleştirilmekte, Biz Darende Belediyesi olarak sorun ve isteklerinizin bir an önce giderilmesi için zaten çalışıyoruz, bundan sonra bu toplantılarımızı aylık olarak düzenli hale getirerek birbirimizle görüş alışverişi yaparak ve işlerimizi takip ederek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Ben sizlerin her türlü probleminde yanınızdayım, bir derdiniz sıkıntınız olursa bana bireysel olarak da bir abiniz, kardeşiniz olarak gelip paylaşabilirsiniz. Hepimizin ortak amacı daha güzel daha yaşanabilir bir Darende oluşturmak, bunun için çalışacağız” dedi.

Yapılan toplantıda Belediye Başkan yardımcısı Durmuş Doğan muhtarlara Büyükşehir yasası ile oluşan yeni yapı ve görev sorumluluklar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ilgili belediye birim müdürleri de hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız