SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Ayak Uyduramıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:06:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP il binasında,  İl Başkanvekili Hakan Kahtalı, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve bazı parti yöneticileriyle birlikte basın toplantısı yapan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, köy gezilerini değerlendirdi.

Şahin’den önce kısa bir konuşma yapan Hakan Kahtalı, "Sayın vekilimiz yaz döneminde yaptığı çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak için burada. Bir çok belde ve köylere gidildi. Yaz döneminde diğer vekil arkadaşlar dahil, bütün vekiller köy köy gezdiler" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, terörden Balyoz davasına, eğitimde yapılan reformdan köy gezilerine kadar birçok konulara temas ederek şöyle konuştu:

"Teşkilatımızın yaptığı program çerçevesinde diğer vekil arkadaşlarımız dahil, birçok köye gittik. Salon siyasetini saha siyasetine dönüştürdük. Ziyaretlerimizde AK Parti'nin hızına bazı kurumların ayak uyduramadıklarını da gördük. Siyasi kimliklerini öne çıkarıp, 4+4+4 yeni eğitim sistemi hakkında bazı sendikaların menfi propaganda yaptıklarını gördük. Ancak köylümüzün, halkımızın yeni eğitim sisteminden memnun olduklarını gördük. Bazı bölgelerde göletlerle alakalı, sulanamayan arazilerin sulanması taleplerini aldık. 2. kat asfaltta sıkıntı olduğu iletildi. Özellikle elektrik şirketinden vatandaşların şikayetçi olduğunu gördük. Zaten bunu Ankara’da ilgili yerlere, gerekirse Başbakanımıza kadar götüreceğiz."

Milletvekili Şahin tırmanan terör konusunda da, "Ümit ediyoruz demokratik usuller içerisinde hukuk devletine yakışır şekilde çözeceğiz" diye konuştu.

Şahin, çevreyolundaki çalışmaların aksadığı şeklindeki şikayetlerle ilgili olarak şunları söyledi:

"Battalgazi Kavşağı bu yıl sonunda bitmiş olacak. İhale kanunundaki aksaklıklar nedeniyle gecikti, ödenek yetersizliğinden değil. İstasyon Virajı düzenlemesi de, burada yonca mı başka bir düzenleme mi yapılacak henüz karar verilmedi. Şehrin batı girişindeki çalışmaları da devam ediyor. Belediye Başkanımıza sordum, alt yapı yer değiştirme (deplase) çalışmalarının yapıldığını söyledi. Kuzey çevreyolu ise, kamulaştırma ile değil de toplulaştırma sistemiyle yapılacak olmasından düzenlemeler yapılıyor. Belediyeler burada toplulaştırmayı tamamlarlarsa, Ulaştırma Bakanlığı hemen kazmayı vuracaktır."

30 Eylül Pazar günü yapılacak olan partilerinin genel kongresine de değinen Şahin, "Başbakanımızın kongrede son kez genel başkan adayı olacağını açıklaması da bizleri hüzünlendiriyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız