SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Zor Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2019-08-22 17:15:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Adis Jahovic, Trabzonspor deplasmanından en az 1 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Sarı-siyahlı ekip, Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdürürken, takımın golcü ismi Jahovic, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir karşısında galip gelerek lige iyi başladıklarını belirten Jahovic, takım olarak daha çok çalıştıklarını ve iyi şeyler yapmak istediklerini kaydetti.

Jahovic, her maça ayrı önem verip bunlar için sıkı çalışacaklarına dikkati çekerek, "Bütün hedefimiz maç maç gidip iyi sonuç almak." dedi.

Bu hafta zorlu Trabzonspor maçına çıkacaklarını hatırlatan Jahovic, "Trabzonspor iyi bir takım, bizim için zor bir maç olacak. Biz de yeni hocamız ve sistemimizle iyi şeyler yapmak istiyoruz. Minimum 1 puanla dönmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Makedon futbolcu, 5 resmi maçta 4 gol kaydettiği ve kendi performansını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, şöyle konuştu:

"Kendi performansımdan memnunum tabi. Bu, hocamın ve takım arkadaşlarımın yardımıyla oldu. Kendimizi yükseltmemiz gerekiyordu, bunu da çabuk başardığıma inanıyorum. Ayrıca taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, onların da desteği var arkamızda. Böyle devam etmek istiyorum."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Karşıyaka Bosch (4 yıl önce)
    Bu ligde Paran kadar ayağını yorgana uzatacaksın..Takım iyi yönetim iyi hocada iyi..Kara bir leke gibi Yitip giden Bir zamanların Malatyasporunu unutmasın kimse..Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Adis Jahovic güzel demiş 1 puan iyidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • AMİGO (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor, Gana Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan ve geçen sezonu İtalya Serie A takımlarından Empoli’de geçiren Afriyie Acquah ile anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor ayrıca, Galatasaray'dan Ömer Bayram ile de anlaşma sağladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Hayırdır başladı yine malatyanin futbol duayenleri istifa da istifa. Stadın yolunu bilmezsiniz eee adil istifa yönetim istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yine başlamışsınız eleştirelere sizler futboldan anlamıyorsun ve bir kadar da bilgisiz taraftarsınız hafi bana formanızı aldığınız biletleri kombineleri gösterin.Bu adam daha ne yapsın sizlere ligi 2.bitirmiş takıma 3 tane atıyoruz destek olmak yerine bilinçsiz eleştiri sen önce ne yaptın takıma onu anlat kamil FUAT sizlere diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (4 yıl önce)
    Neredesin başkan transferler nerede söz versiyon ama icraat yok nasıl olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Bu yetersiz kadro ile dışarıda puan çok zor hallaç pamuğu yaparlar yonetimden halen çıt yok adil gevrek bundan sonra hedef şampiyonluk.diyor ama mevcut yetersiz kadro.ile bi çöküş baslarsa geçen yılki akhisar sonra diğer önceki karabük gibi oluruz yönetim bu işi yapmakta yetersiz artik istifa etmeli yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • TAMAM..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hep olumsuz hep olumsuz.Şu an kadroya katılan ,jhoviç, Fofana,Hadebe,Chalili,Özer Özdemir hepside son derece başarılı transferler.Bu transferlerinde Başkan ve yönetim yaptı.Hala haksız şekilde eleştiriyorsunuz.Yazık günah.Tabi bazı eksikler var ama genelde iyiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil mümkünse sen yorum yapma
    0
    0
    Yanıtla