SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizlerde Katkı Sunacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:56:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Avukat Muhammed Emin Yalçınkaya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, ‘Yeşilyurt Belediyesi olarak halkımıza ve yaşadığımız ilçeye hizmet etmek en önemli hedefimizdir. Yeşilyurt için çok önemli ve güzel projelerimiz var. Bu projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Vatandaşlarımız için sosyal yaşantısı modern ve gelişmiş bir kent meydana getireceğiz" dedi.

Polat, "Yeşilyurt İlçe Teşkilatı ve Yeşilyurt Belediyesi, birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar ortaya koydu. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, şehrimizi modern bir kimliğe kavuşturacağız " şeklinde konuştu.

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Muhammed Emin Yalçınkaya ise, "AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe yönetimi olarak bizlerde ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti getirmek için gayret göstereceğiz. Bu hizmeti kim getirecekse elbette ki destekçisi olacağız. Bizlerde katkı sunacağız" ifadelerini kullandı.

Yalçınkaya, “Söz konusu Yeşilyurt ve burada yaşayan halkımızdır. Yeşilyurt'a hizmet yapılacaksa, burada doğrudan herkesin katkısı desteği olmalıdır. Bizler üzerimize düşen bir görevde bu katkıyı ve desteği her zaman sağlamaya hazırız. Yeşilyurt’umuz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız