SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boks Liginde Son Hafta

0
Güncellendi - 2018-08-09 02:12:40
Boks Liginde Son Hafta
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen ve 10-11 Şubat tarihlerinde Ankara’da başlayan Spor Toto Türkiye Boks Ligi, Şampiyonun belli olacağı 11. hafta müsabakalarıyla 12 Ağustos’ta İstanbul’da sona erecek.

Türkiye’de bir ilk özelliği taşıyan Spor Toto Türkiye Boks Ligi, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Sayın Eyüp Gözgeç’in önderliğinde 2018 yılı Şubat ayında ilk hafta müsabakalarıyla start almış ve 12 takımın kıran kırana mücadelelerine sahne olurken, son hafta şampiyonluk heyecanı yaşanacak.

Ankara, İstanbul, Hatay, Mersin, Malatya, Samsun, Osmaniye, Kayseri ve Erzurum’un ev sahipliklerinde gerçekleşen lig müsabakalarıyla bölge ayrımı yapmaksızın Türkiye gençlerinin boksu tanıması ve boksa olan ilginin arttırılması hedeflenmiş olup aynı zamanda sporculara da daha sık müsabaka yapma olanağı verilmiş ve uluslararası şampiyonalara daha hazır olmaları amaçlanıyor.

10.hafta sonunda puan durumuna bakıldığında Fenerbahçe Spor Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik kulübünün son haftaya puan puana girdiler.

Spor Toto Türkiye Boks Ligi’nin ilk şampiyonu unvanını da taşıyacak olan takımın belirleneceği son hafta müsabakaları İstanbul 50.Yıl Voleybol Salonunda 12 Ağustos Pazar günü saat 12.00’de başlayacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki şampiyonluk müsabakaları ise saat 21.00’de başlayacak olup Fenerbahçe TV‘den canlı olarak yayınlanacak.

Tüm spor sevenler ve Spor Toto Türkiye Boks Liginin ilk şampiyonun belirleneceği müsabakaları ücretsiz olarak izleyebilecek.

Fenerbahçe 30 puanla zirvede yer alırken, Beşiktaş 30 puanla ikinci sırada yer alıyor. Malatya Turgut Özal Boks Kulübü ise 5 puanla sondan ikinci sırada bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız