SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Şampiyonasından 5 Derece İle Döndüler

0
Güncellendi - 2018-01-18 02:01:37
Bölge Şampiyonasından 5 Derece İle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Özel Sporcular Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Masa Tenis 1. Bölge Şampiyonası, TESYEV ve TMPK’ in destekleri ile ortaklaşa Antalya’da gerçekleştirildi. Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi’nden kulüplerin katıldığı şampiyonada,  Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü 24 erkek, 21 kadın mental sporcuyla yer aldı.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, 3 gün süren şampiyonada bir birincilik, bir ikincilik, iki de üçüncülük elde etti.

Malatya ekibinde Serpil Fırat bölge birincisi olurken, Ömer Faruk Tutuk bölge ikinciliğini elde etti. Mert Cengiz ve Cemil Talha Acar ise bölge üçüncüsü oldu.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenis 1. Bölge Şampiyonası’ndan derecelerle döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Şampiyonada sporcuların iyi bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Aydoğan, “Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’nda Serpil Fırat bölge birincisi, Ömer Faruk Tutuk bölge ikincisi, Mert Cengiz ve Cemil Taha Acar bölge üçüncüsü oldu. Sporcularımı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Antrenörlerimiz Abdulkadir Yılmaz ve Arzu Yuka’ya da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık” dedi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise 2018 yılının ilk paralimpik branşının düzenlendiğini ifade ederek, “Şampiyonada, Milli Takımlarımıza seçilecek çocuklarımızı keşif ederek oluşturacağız. Kamplarda teknik heyetimiz ile çalışmalarda bulunacak ve buradan 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına daha fazla sporcu ile doğrudan katılmak mücadele edeceğiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız