SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bomba Yüklü Araç Ele Geçti

0
Güncellendi - 2018-11-03 05:44:19
Bomba Yüklü Araç Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurularak arama yapılan bir araçta bomba düzeneği bulundu. Otoda ayrıca yaklaşık 28 kilo C-4 olduğu değerlendirilen patlayıcı elde edildi.

Edilen bilgilere göre;  Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde Emniyet tarafından oluşturulan uygulama noktasına gelen İstanbul plakalı bir araç şüphe üzerine güvenli bir alana alınarak arama yapıldı.

Yapılan incelemede, aracın yakıt deposunda 2 kumanda ve 4 fünyeli bomba düzeneği fark edildi. İncelemede bomba düzeneği için 31 paket halinde patlayıcı madde kullanıldığı tespit edildi.

Aracın sürücüsü Diyarbakır- Hani nüfusuna kayıtlı 39 yaşındaki A.R.U. adlı şahıs gözaltına alınırken, araç güvenli bir bölgeye götürüldü.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Elif (5 yıl önce)
    Arkadan bomba patlatanlar, Mehmetçiğin karşısına çıkmaz sırtından vurur şerefsizler!! Ne diyeyim var ya dünyanın en ağır lafı bile az gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    Helal olsun polislerimize Allah yardımcıları olsun işleri çok zor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Rabbim teşkilatımızı korusun askerimizi korusun vatanımızı korusun bu cuma yüzü hürmetine amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (5 yıl önce)
    Polis Asker başarılı olması için halkın haber verme konusunda çok ilgili olması gerekli yoksa onlar da insan gözden kaçırdıkları olabilir ve sonucunu halkça çekeriz uyanık olalım şüpeli gördüğümüz her konuyu 155 e 156 ya iletelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Bu hain kansız ların bu ülkede nefes alması bile haram. Allah güvenlik guclerimiz kuvvet güç versin.. Allah ülkemizi korusun. Kökü inşallah kazinacak bunların
    0
    0
    Yanıtla
  • Kırkdort (5 yıl önce)
    Maşallah polisimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (5 yıl önce)
    Cana kastedmeye çalışan bu hainlari aslında asmak lazım. Beslemeyeceksin. Rabbim fırsat vermiyor yine ama köklerini kurutmak ancak asmakla olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (5 yıl önce)
    Bir masa başı haber daha
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Olmaz olsunlar vatan hainleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    Helal olsun!!! Emniyetimize sonsuz teşekkürler kimbilir bu bombayı nerde patlatacaklardı. Her vatandaş gördüğünü, bildiğini 155 polis hattını bildirmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (5 yıl önce)
    Bu ne ya hicmi insanlik kalmamis bunlarda
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA ESNAFI (5 yıl önce)
    Allah polismizden razi olsun basarilarinin devamini dilerim
    0
    0
    Yanıtla