SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Borsa Başkanı Kayısı Ticaret Merkezini Tanıttı

Borsa Başkanı Kayısı Ticaret Merkezini Tanıttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezini basın mensuplarına tanıttı.

Merkezi basın mensuplarına gezdiren Özcan, burada yaptığı konuşmada, kentteki Şire Pazarı'nın ihtiyacı karşılamaması amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nin inşa edilerek faaliyete geçirildiğini söyledi.

Merkezin konum itibarıyla şehrin trafiğine takılmadan üreticilerin ürünlerini kolayca getirebileceği bir lokasyonda Yaka Mahallesi'nde kuzey çevre yolunun yanı başında olduğunu belirten Özcan, "Toplamda 650 iş yeri bulunuyor. Aşağıdaki buğday pazarıyla birlikte 900 iş yeri var. Ürün muhafaza ve üretici emanet odaları, depoları ile ihracat departman ofisleri yer alıyor. Kayısı ticaretinin yapılacağı alanda 450'nin üzerinde iş yeri var." diye konuştu.

Ticaret Merkezinin lisanslı depoyla bütünlük sağladığına işaret eden Özcan, "Lisanslı depoda mezat yapılacak, artık lisanslı depoculukta ürün kabul ve ürün senetlerini geçtik. Büyükşehir Belediyemizin Avrupa Birliği ve Ticaret Borsamızla hayata geçirdiği lisanslı depoda ürün satış salonları yapıldı. Amacımız dünyadaki kuru kayısı ihracat şampiyonluğunu kimseye kaptırmadan yolumuza devam etmek." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Oktay (1 hafta önce)
    Bir kaç işgal ve haksızlık yapan esnafın yanında olmaya çalışan siyasiler ve odalar acaba o kaldırımları kullanan binler ve onbinlerce vatandaşın yanındada olacak mı acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tüccar (1 hafta önce)
    Zabıtalar bugün ve geçen gün geldiler çok kibar bir şekilde ihlal yapanları uyardılar, uygun olanlara hiç bir şekilde herhangi bir şey söylemediler. Bu tür denetimler her birimce artmalıki şehirde tertip düzen ola.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 hafta önce)
    Bende orda esnafım denetimlerden sonra whatsaptan bir grup kurdular ve özellikle orada ihlal ve haksız yere konteynırını büyüten maalesef bir kaç komşu diğer komşuları örgütleyip yok yolu kapatalım yok valiliğe belediyeye gidelim yok veli ağbabayı çağıralım yok şöyle yapalım falan diye yazıp duruyorlar. Arkadaşlar haksızsınız bugüne kadar denetim yoktu başı boşluk vardı bizde esnafız bizde sizlerle aynı konumda ve genişlikte iş yapıyoruz lütfen haksızlık ve işgal yapmayın.
    %100
    %0
    Yanıtla