SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib Gollerine Devam

0
Güncellendi - 2017-09-26 02:58:35
Boutaib Gollerine Devam
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı forveti Khalid Boutaib, ligde 6 hafta geride kalırken, 5 gol atmayı başardı. Boutaib, ileri uçtaki çalışkanlığıyla dikkat çekerken, attığı gollerle de gol krallığı yarışının içerisinde yer almayı başarıyor.

Sarı kırmızılı takımın sezon başında Fransa’nın Strasbourg takımından transfer ettiği Khalid Boutaib, Kardemir Karabükspor ağlarını havalandırmayı başardı ve ligdeki 5’nvi golüne imza attı. Ligde forma giydiği 6 karşılaşmanın 4’ünde gol atmayı başaran Faslı golcü, gol krallığı yarışında 7’şer gollü Bafetibi Gomis VE Burak Yılmaz ile 6 gollü Adis Jahovic’i takip ediyor.

2 MAÇTA GOL ATAMADI

Khalid Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor ile oynadığı 6 karşılaşmanın sadece 2’sinde gol atma başarısını gösteremedi.

Ligin ilk haftasında Malatya’da oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında 2 gol kaydeden Boutaib, ligin üçüncü haftasında yine Malatya’da oynanan ve 1-1 sona eren Antalyaspor karşılaşmasında gol atmıştı.

Bursaspor ile Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan ve 4-2 kaybedilen karşılaşmada da gol atma başarısını gösteren Faslı golcü, son olarak Kardemir Karabükspor deplasmanında 89’ncu dakikada takımının 4’ncü golüne imza attı.

Boutaib, Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında gol atamadı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib’in gol attığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

30 yaşında 1,90 metre boyundaki santrafor, Evkur Yeni Malatyaspor’dan önce Istres Football Club, RC Strasbourg Alsace ve Ajaccio takımlarının formalarını giymişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yabancı transferlerden tek verim alınan isim diyelim.
    0
    0
    Yanıtla