SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib'in Süper Lig İstatistiği

0
Güncellendi - 2018-04-09 04:14:43
Boutaib'in Süper Lig İstatistiği
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı forvet oyuncusu Khalid Boutaib, ligde bu sezon yakaladığı istatistiklerle dikkat çekiyor.

  12 golle takımın en golcü ismi olan Boutaib, şuana kadar ligde 110 hava topunu kazanarak, Süper Lig'de en fazla hava topu kazanan futbolcu olarak dikkat çekiyor.

  Faslı oyuncu, 187 ikili mücadele kazanarak, bu anlamda da önemli bir istatistiğe imza attı.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un deplasmanda attığı 5 golde pay sahibi olan Khalid Boutaib, 4 gol ve 1 asistle oynadı.

  Süper Lig'de 28 karşılaşmanın 26'sın da görev alan ve 2 bin 198 dakika sahada kalan Boutaib,  toplam 12 gol kaydetti.

  Fas milli takımıyla 4 karşılaşmada 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Khalid Boutaib, Afrika'da yılın ilk 11'ine seçilmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BABA (6 yıl önce)
    9 numara topçu, helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla