SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sefer Çemberi Kıralım"

0
Güncellendi - 2019-03-02 01:51:49
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, İnönü caddesi ve Sivas caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ekinci, Bu sefer çemberi kıralım 31 Mart günü bu kısır döngüye son verelim, dedi.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, “Bize en büyük ikramınızı sandıkta yapın ve bu sefer çemberi kıralım. Cumhurbaşkanının resminin arkasına gizlenip siyaset yapanlara ders vermeliyiz. Milletimiz artık fotoğraf arkasına saklanan bu kısır döngü ekibine son verecektir” dedi.

2014 yerel seçimlerine değinen Ekinci, “Geçen dönem bağımsız belediye başkan adayı oldum. 43 bin oy aldık ama 21 bin oyumuzu götürdüler. Ne sandık görevlisi gösterebildik ne de meclis üyesi çıkarabildik. Bu yüzden bu 5’li menfaat şebekesini silmek için birlik olmamız lazım. Bu seçim milat olacaktır. Milletimiz bu kısır döngü ekibine dersini verecektir” diye ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız