SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bu Yıl İçerisinde Hemşehrilerimizin Kullanımına Sunacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu bölgesinde cazibe merkezi olacak Çarşıbaşı Park Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. İçerisinde birçok sosyal aktivitenin yer aldığı proje ile 160 bin metrekarelik alan ilçe halkının kullanımına sunulacak. Alt yapı çalışmalarının büyük bir oranda tamamlandığı Çarşıbaşı Park Projesiyle ilgili Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

Battalgazi’de yeşil alan oluşturma çalışmaları doğrultusunda toplamda 160 bin metrekareyi kapsayan Çarşıbaşı Park Projesi’nde çalışmalar hızlandı. Çarşıbaşı Park Projesi’nde, Çınar Park ile Orduzu Göleti arasındaki alanda yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, mesire alanları, çocuk oyun alanları, bitki parterleri ve bungalov tipi yapılar vatandaşların hizmetine sunulacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’nin kimliğine renk katacak ve yeşil alan miktarını artıracak proje sayesinde vatandaşlarımız güzel vakit geçirerek istedikleri aktiviteyi gerçekleştirebilecekler. İlçenin doğal güzelliklerine sahip çıkıyoruz ve geleceğe aktarıyoruz. Altyapı çalışmalarında tamamlama aşamasına geldik. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının devam ediyor. Battalgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda yağmur, çamur dinlemeden çalışmalara devam edeceğiz. Bu yıl içerisinde hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Yeşilin doğanın buluştuğu, halkımızın beğeniyle ziyaret ettiği Çınar Park projesini 10 kat büyülterek, kentimizin en büyük yeşil alanını ilçemize kazandıracağız. 160 bin metrekarelik alan içerisinde; yürüyüş yolları, spor aletleri, bisiklet yolları, çardakların ve rekreasyon alanlarının olacağı yaklaşık 150 milyonluk projemizde çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak. İlçemizin her noktasında yeşili kazandırmak istiyoruz. Projelerimizde beton yapılardan ziyade yeşilin ağırlıklı olduğu çalışmalar yapıyoruz. ” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • demir (7 ay önce)
    yazık. zaten yeşil olan daha da önemlisi ekilip biçilen, ürün veren araziler "park" adı altında işe yaramaz hale getiriliyor. varsa yoksa bir avuç zenginin gezip dolaşacağı, piknik yapacağı, eğleneceği alanların inşa edilmesiyle uğraşıyor belediyeler. kamuya ait kaynakları bunlara harcıyor. oysa "park" alanlarının çoğunda kayısı ağaçları var, insanlar orada en azından kendi ihtiyaçlarını karşılayacak sebzeler ekiyor. nasıl bir ülke istiyorlar anlamadım gitti. kimse ekmesin, biçmesin, üretmesin, çalışmasın, yorulmasın, erken kalkmasın, işe gitmesin. ne olsun? herkes gezsin, eğlenesin, piknik yapsın. bakalım yıllar sonra devasa bütçelerin harcandığı o parklar bir işe yarayacak mı? bırakın bari o bahçelerde insanlar bir şeyler eksin. her belediyenin küçük büyük sokak hayvanlarını toplayıp baktığı barınaklar var ama ne hikmetse belediyelerin koyun, inek, tavuk barınakları yok. köpek bakmak beslemek "şehirli ve modern", tavuk, inek bakmak "köylülük, ilkellik ve kokulu". nasıl da zihinlerimiz iğdiş edilmiş! bence sorun belediyelerin "hizmet" anlayışında. ya da bizim, belediyeden beklediğimiz "hizmet" "anlayışında mı demeliydim bilemedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (7 ay önce)
    Sayın başkan yem yeşil olan alanı yapmak için onlarca ağaç kesilip sözde.. cazibe merkezi yapıp yeşil alan kazandırıyorsunuz. Gidin ağacın yeşilin olmadığı alanları cazibe merkezi haline getirin o zaman eyvallah elinize emeğinize sağlık diyelim. Bu alanlarda yok ettiğiniz ağacın yeşilin haddi hesabı yok...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Chemistry (7 ay önce)
    Malatyanın şuan acil ihtiyaçlarından biri barınma İnsanlar mağdur Yeşil alan kazandırmak önemli fakat şehirdeki enkazın kalkması , yıkımların tamamlanması, barınma ihtiyacının çözülmesi gerektiğini düşünüyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Geçkil (7 ay önce)
    Cazibe merkezi olacak bir durum göremedim.Biraz ağaç biraz su o kadar.Hiç mi Eskişehire gitmediniz nasıl cazibe alanları yaratılmış gidin görün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol (7 ay önce)
    Orduzu zaten yeşil, yeşil alan kazandırmakta ne oluyor. 30 metre genişlikte Gelinciktepe bağlantı yolunu açarken ne kadar ağaç kesildi? Yeşilimize karışmayın başka bir şey istemiyoruz.
    %86
    %14
    Yanıtla