SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Yıl İlklere Şahitlik Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-09-03 01:04:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde 1 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan 65. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali öncesinde hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, bu yıl ilk defa verilmeye başlanacak altın kemer ile ilçe esnafına ziyaretlerde bulundu.

Esnafı cumartesi günü yapılacak güreşlere davet eden Eser, yaptığı açıklamada, "Doğu'nun Kırkpınarı" Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'ne 90 başpehlivan katılacağını bildirdi.

İlçe olarak festivale hazır olduklarını ifade eden Eser, şunları söyledi:

"Asırlık geleneğe hep beraber sahip çıkıyoruz. Bir ilk olan altın kemeri hazırladık ve güreş tarihimizin en büyük organizasyonu olacak. Bu yıl yine bir ilklere şahitlik edeceğiz ve 90'ı aşkın başpehlivanı er meydanımızda ağırlayacağız. Güreş severler için kıran kırana bir keyifli bir güreş etkinliği olacak. İlçemizdeki birçok kurum ve kuruluş da bu işte gönüllü olarak destek veriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde en güzel güreşleri sergilemek için çalışacağız."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız