SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut'la Transferi Görüşecek

0
Güncellendi - 2018-05-23 02:38:05
Bulut'la Transferi Görüşecek
A- A+ PAYLAŞ


Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim ile Teknik Direktör Erol Bulut, gelecek planlarının masaya yatırılacağı toplantıda bir araya gelecek. Toplantı da hem Bulut'un geleceği hem de transferde izlenecek yol haritası konuşulacak.

  Süper Lig'deki ilk sezonunda başarılı bir istatistiğe imza atan Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler Erol Bulut'un takımdaki geleceği ve transfer çalışmalarına çevrildi.

  Galatasaray karşılaşması öncesi İstanbul'da yönetimle bir araya gelen Erol Bulut ve kurmayları, detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda öncelikle alt yapı, tesis, sahalar ile yapılması gerekenler konuşuldu. Teknik direktör Erol Bulut, özellikle altyapı konusunda hazırladıkları sunumu detaylı bir şekilde yönetime aktardı.

  Yönetimin, Erol Bulut'un sunumunun ardından somut adımlar atmak için genç teknik adamla bir toplantı daha yapacağı öğrenildi. Toplantıda Bulut'un geleceğinin yanı sıra kulüple ilgili yapılması gerekenlerde masaya yatırılacak. Bu kapsamda Erol Bulut ile uzun dönem yola devam edilmesinin planlandığı öğrenildi.

  Erol Bulut, üzerinde yaklaşık iki ay çalıştıkları projeyi yönetime sunduklarını ifade ederek, "Kısa vadede neler kulübümüze katabiliriz. Bu kısa vade dediğim alt yapıyla ilgili, tesisimizle, sahalarımızla ilgili neler yapmamız gerekiyor, neleri geliştirmemiz gerekiyor, neleri kulübümüzün içinde değiştirmemiz gerekiyor ve neleri ilerletmemiz lazım böyle bir sunum yaptım. Kendileri bana çok beğendiklerini ve çok faydalı olacağını söylediler. Bu şekilde bir sunumumuz oldu. 3 senelik bir proje sunduk" dedi.

  Bulut, takımdaki geleceğine ilişkin ise "Yönetime sunum yaptım ama gelecekle ilgili yönetimle benim şahsımla ve ekibimle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Bir toplantımız olacak. Orada her şey daha netlik kazanacaktır diye tahmin ediyorum. Transferle ilgili ve genel durumla ilgili her şey o toplantıdan sonra daha netlik kazanacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

  Sarı kırmızılı takıma oynattığı futbolla alkış alan Bulut'un 30 Haziran 2019'a kadar kulüple sözleşmesi bulunuyor. Mevcut kadroyla iyi işler yapan genç teknik adamla, sarı kırmızılı yönetimin devam etmek istemesi üzerine tarafların bir araya gelerek, konuyu netleştirmek istedikleri ve bir an önce transfer çalışmalarında düğmeye basmak istedikleri öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    başkanı eleştirenlere diyorum işiniz gücünüz hava yapmak, boş işler dönün bi kendinize bakın . adam gayet başarılı. tebrikler başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayrettin SARIKAYA (5 yıl önce)
    Laf ettiğiniz Başkan ve ekibi 2. ligden 1. lige, 1. ligden süperlige çıkardı ve gayet başarılı bir yıl geçirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Arkasındaki güç kim ona bakmak lazım. Transferleri hangi menejerlerle yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim levent (5 yıl önce)
    Bu zihniyete aklim ermiyor bu nasil bi mucuze dort yildir baskan yolun acik ola
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (5 yıl önce)
    ŞU MODELE BAK YA SANAYİSPORUN BAŞKANI SANKİ
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih kurt (5 yıl önce)harun isimli kullanıcı yorumuna
    sanayiispor başkanı daha duruşlu dur futbol u daha iyi biliyordur kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Bu baskanla erol değil morinho gelsin başarılı olması mucize erol bu yıl mucizeyi gerçekleştirdi
    0
    0
    Yanıtla