SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bundan Sonra Daha Fazla Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2017-09-19 03:01:05
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında 800 Belediye arasında “Keşke” projesiyle layık görüldüğü ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, personele teşekkür yemeği verdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Belediyeciliğin temel görevi; millete en güzel hizmetleri ulaştırmaktır. Yeşilyurt Belediyesinde biz bu anlayışı yerleştirdik. Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve personellerimizle birlikte bugüne kadar el ele vererek, birlikte ve takım ruhuyla çalışarak aziz milletimize kaliteli ve güzel hizmetler sunduk. Bu millete hizmet etmek büyük bir şeref ve onurdur” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Beylerderesi Şelale Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Hakan Kâhtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Şirketlerin Genel Müdürleri, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri ile Yeşilyurt Belediye personelleri katıldı.

POLAT, “ÖZVERİLİ VE FEDAKÂR İNSANLARDAN KURULU BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yeşilyurt Belediyesinde çok güzel bir aile ortamının olduğu, bugüne kadar el birliği ile başarılı hizmetlerin altına imza attıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Böylesine güzel, çalışkan, özverili ve fedakâr insanlardan kurulu büyük bir ailenin parçası olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Milletin hizmetinde ve emrinde olan, görevi bu aziz millete hizmet olan bir ekiple birlikte hareket etmeyi nasip ettiği için Rabbime ne kadar hamd etsem azdır, benim için en büyük şeref sizlerle birlikte yol yürümemdir. Bütün kademelerinde çalışan personelleriyle birlikte belediyeciliğin temel görevi; millete en güzel hizmetleri ulaştırmaktır. Yeşilyurt Belediyesinde biz bu anlayışı yerleştirdik. Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve tüm personellerimizle birlikte bugüne kadar el ele vererek, birlikte ve takım ruhuyla çalışarak aziz milletimize kaliteli ve güzel hizmetler sunduk. Bu millete hizmet etmek büyük bir şeref ve onur” dedi.

POLAT, “SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTTI”

Yeşilyurt Belediyesinin her hizmetinin anlamlı ve kıymetli olduğunu ancak bugüne kadar 700’e yakın yetim ve öksüz çocuğun isteğinin yerine getirilmesini sağlayan “Keşke” projesinin farklı bir hizmet olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Polat, “ “Keşke” projesine ilk başladığımız günden beri her zaman ayrı tutup ve farklı kabul ettik. Projeye ilk başladığımız dönemde ekip arkadaşlarıma “bu projeyi başka bir projeyle karşılaştırmayın ve karıştırmayın” demiştim. Çünkü yetim ve öksüz çocuklarımızın keşkelerini gerçekleştirmek gerçekten büyük bir ibadettir. Yetim ve öksüz çocuğu mutlu etmek, yüzünü güldürmenin dünyada bir karşılığı yoktur. Keşke ziyaretlerinde çocuklarımızı daha fazla nasıl sevindirebiliriz, nasıl mutlu edebiliriz diye elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.800 Belediyenin arasından bu ödülün dereceye girmesinin temelinde; yetim çocuklarımızın, yetim annelerinin duası ve memnuniyeti var. Bize böylesine güzel ve anlamlı ödülü nasip eden Cenabı-ı Allah’a şükürler olsun. Ödülü Türkiye’nin, bölgemizin, mazlum coğrafyanın, ümmetin lideri Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almakta bizler adına büyük bir mutluluk oldu. Bu ödül tüm Malatya ve Yeşilyurt’un, hepimizin ortak çalışmasıyla elde edilen güzel bir başarının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Biz bundan sonra Yeşilyurt Belediyesi olarak daha fazla çalışacağız, daha fazla mütevâzi olacağız, işlerimizi daha titiz ve özenle yapmaya gayret edeceğiz. Bu ödülle birlikte başta şahsım olmak üzere Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve Yeşilyurt Belediyesinin bütün kademelerinde çalışan kardeşlerimizin sorumluluğu artmıştır. İşlerimize daha fazla sarılacağız, azimli ve gayretli olacağız” dedi.

KÂHTALI, “YEŞİLYURT BELEDİYEMİZ TÜRKİYE’DEKİ 800’E YAKIN BELEDİYE ARASINDAN ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANDI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Keşke“ projesinden dolayı ödüle layık görülen Yeşilyurt Belediyesi ve Başkan Hacı Uğur Polat’ı tebrik eden AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Yeşilyurt Belediyesinin bu başarısı hepimizi onurlandırmıştır. Başta Başkanımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. AK Parti Belediyeciliğinin nasıl olması gerektiğini Allah’a şükürler olsun bizler Malatya’da en güzel şekilde gösteriyoruz. Fiziki yapılanmadan alt ve üst yapı başta olmak üzere diğer hizmetlerde Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerimizin başarılı çalışmalarını yakından görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın üzerinde özenle durduğu insana dokunma, nerede bir mazlum, garip gureba varsa, istemekten utanan, yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmaya gayret eden belediyelerimizin olması gerekiyor.”Keşke” projesiyle Yeşilyurt Belediyemiz Türkiye’deki 800’e yakın Belediye arasından ödül almaya hak kazanırken, sosyal belediyecilik hizmetlerinde en büyük ödülü hak etmiştir. AK Parti Teşkilatları olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

ŞAHİN, “YEŞİLYURT BELEDİYESİ HER HİZMETİNDE FARK OLUŞTURUYOR”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’de, kazanılan ödülden dolayı tebrik ederek kutladığı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile ekibinin bütün hizmetlerinin takdir edilecek düzeye ulaştığını ifade ederken, “Yeşilyurt Belediyesinin “Keşke” Projesinden dolayı ödüle layık görülmesi hepimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Hacı Uğur Polat Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesinin ilçenin değişim ve dönüşüme katkı sunan bütün hizmetlerini takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.

Kimsesizlerin kimsesi olmanın yerel yönetimlerin asli görevleri arasında yer aldığını ifade eden Milletvekili Şahin, “ Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan, yetim ve öksüzlerin isteklerini yerine getirilmesini sağlayan “Keşke” projesi her yönüyle anlamlıdır, ortak bir düşünceyle uygulanan bu projeden dolayı Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Bu projenin hayata geçmesi noktasında kim emek sarf ettiyse Allah ondan binlerce kez razı olsun. Başkanımızla birlikte iki ziyarete katıldım, gerçekten çok duygulandım. Çok zor şartlarda, komşularının yardımlarıyla hayatını sürdürmek zorunda kalmalarına rağmen Allah’a hamd eden insanlara ulaşıp gereken yardımcıları ulaştırmak çok anlamlıdır. Başkanımıza Keşke projesinden dolayı hak ettiği ödülü mazlum insanların sesi, umudu, bölgemizin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermesi daha anlamlı ve kıymetlidir. Dünya liderinden ödül almak çok güzel bir şeydir. Başkanımız bu ödülü tüm çalışanları adına aldı. Emeği geçen herkesi kutluyorum ” dedi.

Yerel yönetim anlayışında çok ciddi mesafe kat edildiğine vurgu yapan Milletvekili Şahin, “Bizden önceki dönemlerde çöp yığınlarının olduğu, suların akmadığı, elektrik direklerinin devrildiği mahalleler ve insanların dertleriyle ilgilenilmediği dönemlerden bugünlere geldik. Malatya Büyükşehir ve iki merkez ilçe belediyemiz çok güzel çalışmaların altına imza atıyorlar. Hangi köye, mezraya veya yerleşim yerlerine gitsek belediyelerin bir hizmetini görüyoruz. Belediyeler kentin hem annesi hem de babasıdır.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelinde sürdürdüğü hizmetlerini her zaman takdir ettiklerini hatırlatan Milletvekili Şahin, “ Yeşilyurt Belediyesinin ulaşım ağını güçlendirmek başta olmak üzere sosyal yaşam alanları, alt ve üst yapı hizmetleri, sosyal projeleri takdir edilecek seviyeye ulaştı. İlçemizin farklı yerlerinde kenara atılmış, köhnemiş alanların baştan aşağıya yeniden dizâyn edilerek çok amaçlı sosyal tesisleri içerisine alacak şekilde sosyal yaşam alanlarına dönüştüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Her yaştan vatandaşımız bu park alanlarında gönül rahatlığıyla, güven içerisinde dinleniyor, gençler spor yapıyor, bunlar güzel ve kalıcı hizmetlerdir. Vatandaşlarımız size dua ediyor. Keşke projesi kapsamında herkes üzerine düşeni yaparsa kentimizde en ufak bir sıkıntı kalmaz. Yeşilyurt Belediyesinin bütün hizmetleri takdiri hak ediyor, başta Başkanımız olmak üzere hepinizi kutluyorum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yusuf (6 yıl önce)
    Bir keşke dedin ödül aldın öylemi ,keşkenin sonucunda hangi büyük bir projeyi gerçekleştirdiniz açıklarmısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Utanın 5 Milletvekili 1 bakan veren bu vilayetin kayısısı perişan.Yalancı pehlivanlar gibi hala er meydanına çıkıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (6 yıl önce)
    Tooo şimdiye kadar çalışıyorlardı da dahada çalışacaklarmış
    0
    0
    Yanıtla