SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buraya Güzel İşler Yapmak İçin Geldim"

0
Güncellendi - 2017-08-24 18:05:59
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Ekvadorlu savunma oyuncusu Arturo Mina, Evkur Yeni Malatyaspor’da güzel işler yapacağını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da resmi sözleşmeyi imzalayan ve ardından takımla çalışmalara başlayan tecrübeli futbolcu, sempatik tavırları ve diyaloguyla takıma kısa sürede uyum sağladı. Antrenmanlardaki isteği, azmi ve çalışma hırsıyla teknik heyetten tam not alan Mina, Evkur Yeni Malatyaspor’da çok mutlu olduğunu söyledi.  Mina, kendisine ‘hoş geldin’ diyen taraftarlara ise ‘hoş bulduk’ dediğini kaydetti.

Gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli defans oyuncusu, sarı kırmızılı takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, çok çalışarak takıma katkı sağlayacağını belirtti.

“GÜZEL İŞLER YAPMAK İÇİN BURAYI SEÇTİM”

Türkiye’de Beşiktaş ve Antalyaspor’un da listelerinde yer alan Mina, “Türkiye’de birçok takımdan teklif aldığım doğrudur. Süper Ligin Şampiyonu Beşiktaş ile de adım anılmış olabilir ama hiçbir görüşme ve anlaşma olmadı. Buraya gelmeden önce Kulüp Başkanı ile görüştüm. Burayı gelmeye karar verdim. İyi bir tercih yapmışım. Doğru bir karar vermişim. Bu kararımdan dolayı mutluyum. Buraya güzel işler yapmak için geldim” dedi.

“GÖREV VERİLİRSE BEN HAZIRIM”

Tecrübeli savunmacı, kendisini hazır hissettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Fiziksel olarak hazır geldim. Hocamız şans verdiği taktirde bu hafta sonu Antalyaspor karşısında oynamayı bekliyorum. Sarı kırmızılı taraftarlara hayranlığımı söylemiştim. Çok ateşli bir taraftar grubu var. Bunu ilk günde gördüm. Yine söylüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Taraftarlarımızı bizi desteklemeleri için stadyuma bekliyorum. Onlara güzel bir futbol ile üç puan hediye etmek istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Mina.yenimalatya.sporu.terci.ettigin.icin.tesekkurler.malatyaya.hos.geldin
    0
    0
    Yanıtla
  • egeden (6 yıl önce)
    Kaliteli bir futbolcu.Az da olsa Drogba yı andıryor. 3-4 maç sonra tutulamaz olacaktır inşallah.
    0
    0
    Yanıtla