SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bursa Başkanına Saldırıyı Gevrek Engellemiş

0
Güncellendi - 2019-05-27 06:45:16
Bursa Başkanına Saldırıyı Gevrek Engellemiş
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor, Göztepe'nin kazanmasıyla lige veda etti.

Küme düşen Bursaspor'da, bazı taraftarlar protokol girişinde başkan Ali Ay'a (fotoğraftaki) saldırı girişiminde bulundu. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yöneticiler izin vermedi. Polis müdahalede bulundu.

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'e veda etmesinin ardından taraftarlar Yeni Malatyaspor maçı sonrasında tribünde gözyaşlarına hakim olamazken, bazı taraftarlar ise yönetime büyük tepki gösterdi. Haftalardır Bursaspor taraftarları Başkan Ali Ay ve yönetime takımın durumundan dolayı tepki gösterirken, Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Ali Ay'a saldırı girişiminde bulundu.

Bursasporlu birkaç taraftar Yeni Malatyaspor maçının ardından protokol girişinde Başkan Ali Ay'a saldırı girişiminde bulundu. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yöneticiler taraftarlara engel olurken, yaşanan bu olayın ardından hemen polis müdahale etti.

"NE OLACAK BİZİM HALİMİZ?"

Öfkeli olan Bursaspor taraftarları Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Başkan Ali Ay'a "Şu takımı düşürdüğünüz hale bakın. Ne olacak bizim halimiz?" diyerek tepki gösterdi.

Bu arada, Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonu basın toplantısına katılmadı.

YÖNETİMDEN KONGRE KARARI..

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Bursaspor, kongre kararı aldı.

Spor Toto Süper Lig'in kapanış haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmesine rağmen, Göztepe'nin Ankaragücü'nü mağlup etmesiyle Bursaspor, Süper Lig'e veda etti. Alt lige düşen yeşil-beyazlı ekip kongre kararı aldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Özellikle son bir yıldır, yönetim kurulumuzun gündeminde sportif ve mali zorluklar daima birinci öncelik olarak görüşülmüş ve buna yönelik çözüm arayışları kesintisiz bir şekilde devam etmiştir. Bununla birlikte olağanüstü genel kurula gidilmesi fikri de defalarca gündeme gelmiş, sadece tribün desteğinin Bursaspor’a yeterli olmayacağı ve şehrin kulübüne sahip çıkması noktasında yaşanan duyarsızlığın, genel kurulu artık zorunlu hale getirdiği kanaati de aylar önce yönetim kurulumuzun ortak görüşü olarak benimsenmiştir. Ancak lig mücadelesi devam ederken, gündemin değişmesinin camia ve takım üzerinde olumsuz etki oluşturmama ihtimali nedeniyle kongre tarihi açıklanmazken, bugün itibariyle yönetim kurulumuz Olağanüstü Genel Kurul kararı almış olup, ilk toplantının 15 Haziran 2019 Cumartesi, çoğunluğun sağlanamaması halinde, ikinci toplantının ise 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılmasını kararlaştırmıştır” denildi.

Kaynak: bursadabugun.com- Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Soner (4 yıl önce)
    Beter olsunlar yazıklar olsun ki malatya ya çakıp düşürmedi şunları
    0
    0
    Yanıtla