SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Hizmetler Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, mahalli idareler seçimleri kapsamında Hidayet ve İskender Mahallesi ile Akçadağ'da toplantı düzenledi. 

"GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIK"

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Türkiye ve Malatya'nın çok önemli bir süreçten geçtiğine değinen Çakır, "Malatya için bu bir hizmet yarışıdır. 30 Mart'ı, hizmet odaklı bir seçim olarak görüyoruz. Biz bu anlayışla çalıştık. Bizlere vermiş olduğunuz görevi en iyi şekilde yerine getirdik" dedi.

Çakır, her bölgeye adil hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek, Malatya'yı genel manada kalkındırmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ahmet Çakır, "Çarmuzu ve Battalgazi Caddelerini baraja kadar prestij yolu niteliğinde düzenleyeceğiz. Burada tarım ve yeşil alanlar muhafaza edilerek halkın kullanımına açılacak, böylece şehrin daha kolay bir şekilde Kapıkaya Baraj Gölü ile buluşmasını sağlayacağız. Derme su kanalında düzenlemeler yaparak,  çeşitli aktivitelerin yapıldığı rekreasyon alanları inşa edeceğiz. Kernek Parkı’ndan Horata deresine kadar olan kısımda yaklaşık 7 kilometrelik yürüme yolları yaparak bu bölgede Malatya’da önemli bir ihtiyacı giderip hemşerilerimizin hizmetine açacağız. Aynı zamanda Derme Kanalını tehlike arz eden kötü görünümünden kurtarıp daha sağlıklı olarak şehrimize kazandıracağız. Şahnahan’ı Kale’ye bağlayan sahil yolunu kullanır hale getirerek kıyı şeridinden bütün Malatya’nın faydalanmasına imkân sağlayacağız. Burada düzenleyeceğimiz rekreasyon alanları ile daha yaşanılabilir mekanlar oluşturacağız "dedi.

"3 KOLDAN HİZMET ALACAK"

Battalgazi Belediye Başkanı ve   AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, miting havasında bir mahalle toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gürkan, bütün mahalle ve köylerin miting alanı gibi olduğunu ifade ederek, vatandaşların desteğine layık olmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. 

Gürkan, 30 Mart'tan sonra Hidayet ve İskender Mahallesi'nin 3 koldan hizmet alacağını da sözlerine ekledi. 

" BU MİLLET İRADESİNİ KİMSENİN YAĞMALAMASINA İZİN VERMEZ "

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart yerel seçimlerinin, diğer yerel seçimlerden daha büyük öneme sahip olduğunu kaydetti.

Tüfenkci, milletten aldıkları güç ve destekle önemli hizmetler yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Millet karanlık oyunlara karşı müthiş bir tepki içinde. Tertiplerin herhangi bir politik konuya değil, doğrudan kendisine ve iradesine yönelmesinden müthiş rahatsız. Millet iradesine sahip çıkıyor. Millet Başbakanına sahip çıkıyor. Millet demokrasiye sahip çıkıyor. Millet kendi iradesi üzerinde kurulmak istenen vesayetin hiçbir türüne asla razı olmuyor, egemenlik hakkına ortak olmaya çalışanlara demokrasi içinde bütün gücüyle dur diyor. Bakın artık Başbakanımız hangi şehre gitse, orada milletin coşkusu ve heyecanı meydanlara bir başka şekilde yansıyor. Malatya’da bu coşkuya hepimizi şahit olduk ve tarih yazdık. Hele on binlerin 6 Mart’ta Belediye meydanındaki “Dik dur eğilme, Malatya seninle” diye haykırışı, içeride ve dışarıda tertip peşinde koşanlara karşı Malatya’nın verdiği en güzel cevaplardan biriydi. Kim ne derse desin. Kim hangi karanlık tertipleri sahnelerse sahnelesin. Bu millet iradesini kimsenin yağmalamasına izin vermez. Bu millet Başbakanını tertiplere, kumpaslara, komplolara yedirmez. Bu millet artık yoksulluğa, yolsuzluğa, bir gecede 20 bankanın hortumlandığı o eski düzene geçit vermez. Herkes bilmelidir ki, medya gruplarının, sermaye çevrelerinin, faiz lobilerinin, iç ve dış karanlık odakların, bazı cemaat mensuplarının siyaseti dizayn ettiği, millete yol, ülkeye yön çizdiği dönemler artık geride kalmıştır. İnşallah milletimizde 30 Mart'ta bizlere büyük bir destek verecek ve bu istikrar sürecektir."

AKÇADAĞ'DA..

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi'ne bağlı köyleri de ziyaret etti.

Akçadağlılar, AK Parti heyetini büyük bir coşkuyla karşıladı. Ellerinde AKP bayraklarıyla bekleyen vatandaşlar, heyete yoğun ilgi gösterdi. 

Ziyarette konuşan AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, gelişme anlamında değişimin her zaman bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, Akçadağ'ın değişmesi gerektiğini söyledi.

Kazgan, Akçadağ'ı ak belediyecilik ile değiştireceklerini dile getirerek, Akçadağ'ı omuzlayıp, ileri seviyelere taşıyacaklarını belirtti. 

"MALATYA GELİŞEN, FARKLI BİR İL KONUMUNA GELDİ"

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Akçadağ'ın birlik, beraberlik ve coşkusunun Türkiye'ye örnek olduğunu kaydetti.

Birlik ve beraberliği önemsediklerini dile getiren Çakır, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Birilerinin yaptığı işleri karalamakla lider olunmayacağını ifade eden Çakır, "Kendinizi kanıtlamak için, birilerinin yaptığı işleri kötülemek, küçümsemek sizi bir yere taşımaz. "dedi. Çakır, Malatya için ciddi ve önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydederek, yaptıkları çalışmalarla Malatya'nın kimlik değiştirdiğini söyledi. 

Malatya'nın gelişen, farklı bir il konumuna geldiğine dikkat çekerek, "Malatya'da büyük hizmetler yaptık. Artık büyükşehir ile gelecek hizmetleri konuşmanın zamanıdır. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz bu gözle bakıyoruz. Biz makam için göreve gelmiyoruz. Biz milletin temsilcisiyiz. Millet bizi buraya hizmet için getiriyor. Biz bu anlayışla yola çıktık. AK Parti belediyeciliği anlayışıyla biz bu hizmetlerimizi yaptık" ifadelerini kullandı. 

"PARALELCİLER MUHALEFETLE EL-ELE VERMİŞ ÇALIŞIYORLAR"

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, AKP kadroları olarak Başbakan'dan aldıkları ilhamla laf değil, hizmet ürettiklerini dile getirdi.

Bugüne kadar her zaman yaptıklarıyla övündüklerini, yaptıkları işleri yapacakları işlere teminat gösterdiklerini ifade eden Tüfenkci, "Ben burada Akçadağ’a yapılan hizmetleri saymıyorum. Hepiniz yapılanları görüyorsunuz. Bizler hayal ötesi işler yaptık. Bizler hizmetlerimizle insanları ikna ede ede Türkiye genelinde yüzde 50'ye,Malatya’da yüzde 65’lere geldik. Şu anda paralelciler,muhalefetle el-ele vererek karalama kampanyaları yapmaya çalışıyorlar,tuzak üstüne tuzak kuruyorlar,birlik ve beraberliğinizi bozmaya çalışıyorlar. Onun için bu seçim önemli. İddia ediyorum 'Muhalefet Akçadağ’a bir çivi çakamaz.' Çünkü beceriksizler. Bakın 80 yılda Türkiye'de 6 bin 100 kilometre olan bölünmüş yolu biz 17 bin kilometreye çıkardık. Malatya'da, AK Parti iktidara gelene kadar bölünmüş yol 36 kilometre iken, iktidarımızda 273 kilometre yol yapıldı. Demek ki biz laf değil icraat yapmışız." diye konuştu.    

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti kadrolarının Akçadağ'ın hizmetinde olduğunu kaydederek, "Başta Ali Kazgan olmak üzere hepimiz sizlere hizmetkar olmaya geldik" dedi. 

Çalık, oynanan oyunların sandıkta bozulacağını ifade ederek, "Biz oyuna gelmeyiz, Akçadağlı hiç oyuna gelmez. Sandığa gider aslanlar gibi oyunu verir, AK Parti'yi yerelde bir kez daha lider yapar" ifadesini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız