SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 315 Reklam Yerini Kiraya Verecek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli yerlerinde konumlandırılmış açık hava reklam mecralarını kiralamak amacıyla bir ihale düzenlediğini açıkladı.

Son yıllarda en etkili reklam, tanıtım ve propaganda mecrası olan açık hava reklam araçları arasında, billboardları, otobüs durağı tanıtım panoları, raketler ve megalightlar bulunuyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, belediyenin yetki ve sorumluluk alanı içinde bulunan 140 adet raket ve otobüs durağı, 160 adet billboard ve 15 adet megalight olmak üzere toplamda 315 adet açık hava reklam mecrasını “Açık teklif usulü” ihale ile 5 yıl süreyle kiralayacağını duyurdu.

İhaleye ait ilana göre, ilk yıl için tahmin edilen bedel olarak açıklanan KDV hariç, 861 bin TL üzerinden kiralama yapılacak.

İhale 25 Haziran’da 

İhaleye katılmak isteyenlerin, ihaleye katılabilmeleri için ihale günü olan 25 Haziran 2020 tarihine kadar istenilen belgelerle birlikte İhale Komisyonuna başvurmaları gerektiği belirtildi. İhaleye sunulan teklifler aynı tarihte açılacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız