SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet!. Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Öldürüldü

Cinayet!. Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen cinayet olayında bıçaklanan 47 yaşındaki şahıs hayatını kaybederken, şüphelinin ise aynı olayda bıçakla yaralanan 17 yaşındaki kişi olduğu bildirildi.

Olay, saat 20.30 sularında Malatya Büyükşehir Belediyesi ile AVM arasındaki otoparkta meydana geldi.  Yerde kanlar içerisinde bulanan 47 yaşındaki Cahit Varol’u gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ambulansı ve polis ekipleri yönlendirildi. 112 acil servis ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cahit Varol, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölen evli ve 2 çocuk babası Cahit Varol’un (yandaki fotoğrafta) Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığında çalıştığı, park yerinde bulunan ve dayısına ait yarı ticari aracı kullanmak için binmek isterken olayın meydana geldiği belirtildi.  

Olayın failini araştıran Asayiş Şubesi ekipleri, özel bir hastaneye bıçak yaralanması sonucu giden 17 yaşındaki Z.A. adlı şahsı soruşturması sonucunda, olayın failinin Z.A. olduğu ve olay esnasında boğuşma sırasında yaralandığı belirlendi. Z.A. gözaltına alınarak Çocuk Polisine teslim edildi.

Olay Yeri İnceleme Şubesi tarafından olay yerinde delil çalışması yürütüldü.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek , incelemede bulunarak, soruşturma ve olay hakkında bilgi aldı.

Soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR VE GÖRÜNTÜLER: Olay Yeri ve kadın Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri (Burhan KARADUMAN)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Kapalı çarşı emekli parkı 10 tane polis arabası 80 polis ne iş yapar orda
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Özhan (1 yıl önce)
    Cahit kardeşime Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • berk (1 yıl önce)
    met bağımlıları yürüyen bomba her an herkese saldırıp öldürebilirler malesef şehri teslim almış durumdalar her yer met bağımlısı reis baba dayı kaynıyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hakikat (1 yıl önce)
    Sorun polisin uğraşmaması değil Sorun savcının salması da değil Sorun, aile çevre eşraf. Bir insanın ilk okulu ilk mescidi ailesi ve yakın cevresidir. Aile ve çevre sağlam değilse suç artar Çocuklarına 1 yaşından itibaren baba dersen 7 yaşında bıçak silah verirsen 15 yaşında araba alıp el alemin kızları ile gezmesine göz yumarsan Arkadaş ortamına ses etmezsen Gün gelir herkes kendi adaletini sağlar. Burada suçlu devlet veya kanunmus gibi algı yapanlar bilmeliki herkesin polis i vicdanıdır. Temiz toplum aileden başlar bu yeni olan birsey değil ki yılların birikmiş hali. Okumayan sorgulamayan öğrenmeyen arastirmayan kulaktan dolma bilgiler ile bir kesime bağlı insanların işlediği suçlar ve onların kabında nemalanan güruhun devamı bunlar. Not allahtan korkmayan idamdan da korkmaz
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Kardeşlerim cezaevinde askerlik yapmış biri olarak yapılan 1 dakikalık sinir 1 ömür pişmanlık yaşamaya sebep olur.. 4 duvar arasına girince anliyolar ama iş işten geçmiyor.orda 1 gün 1 ay gibi geçiyor .
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakkı aöyler (1 yıl önce)
    3 sene önce 50 bin uyuşturucu satıcısı af ile dışarı salındı. Corona nedeniyle binlerce suçlu erken salındı. Normaldir durmak yok yola devam.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Göreve davet (1 yıl önce)
    Malatya'da hemen hemen her gün cinayet olayı yaşanıyor. Emniyet müdürü acil önlem almalı. Merkezde cafe olayından sonra polisler devriye attılar bir hafta sonra polis görmez olduk. Rica ediyorum polis devriyeleri devam etsin. Bir gün kendi yakınınızda böyle bir olaya maruz kalabilir. Sizden istirham ediyorum rica ediyorum yalvarıyorum emniyet sıkı tedbir alsın. Merkez suç potansiyeli yüksek insanlarla dolu. Yolda yürüyemiyorum ailemle. Yemin ediyorum yürüyemiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (1 yıl önce)
    Gençler bırakın bu vururum kırarım hemen bıçak çekmeyi, o kollarda dövmeler, kazınmış saçlar, serseri takılmalar, yazık günah bakın bir can gitti, diğeride cezaevinde özgürlük yok çatlayacak sıkıntıdan vicdan azabından. İyi olun, sabırlı olun, dürüst dinini ALLAHINI Peygamberini bilen gençler olun.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • M.S. (1 yıl önce)
    Sayın Editör, Malatya muhtemelen oransal olarak en fazla suç işlenen şehirlerden biri. Türkiye'nin başkenti Ankara'da bile, oranı nüfusa vurduğunuzda her gün bir cinayet işlenmiyor. Özellikle suç öncesi müdahale başta olmak üzere, uyuşturucu ve benzeri kriminal suçların yoğun olduğu bir kentte insanların güvenle sokakta yürümesi her geçen gün zorlaşıyor. Kimseyi elbette zan altında bırakmıyorum, ancak polis görevini ancak olay işlendikten sonra yapıyor. Malatya suç potansiyeli olan, sabıkalı olan, daha önce olaylara karışmış kriminal tiplerin daha yakından takip edilmesi ve bir takım önleyici tedbirlerin alınması için zaman ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak yine gördüğüm ve izlediğim kadarıyla polisin tüm görev alanı Malatya olması gerekirken, bir çok polis bu benim alanım değil diye müdahale etmekten bile kendini alıkoyuyor. Üzülerek belirtmeliyim ki, SUÇU ÖNLEME TEDBİRLERİ konusunda Malatya yetersiz bir durumdadır. Malatya Sosyolojisinin yeniden tüm kılcal damarlarına kadar ele alınması, Suç ve Suçlu haritasının yeniden belirlenmesi, Suça meyilli kişiliklerin ıslahı ve potansiyelini engelleme noktasında çalışmaların yeniden ele alınması, Suç aletlerinin taşınması hususundaki yaptırımların yeniden belirlenmesi AMA her şeyden önce YEREL İNSİYATİFİN üst seviyede insiyatifi eline alması kaçınılmazdır. Başımıza gelen acı bir olaydan biliyorum ki; Elime ulaşan görüntülerden de net görüldüğü üzere, Cinayet işlemeden önce bir şahsın dükkanına iki sivil polis geliyor. Sohbet ediliyor. Polisler dükkanda iken, cinayeti işleyen şahıs dükkandan ayrılıyor ve yarım saat sonra sokak ortasında yakınımı katlediyor. Bu bir kıssa değil, hikaye de değil. Malatya'da bir çok ilişki derinden incelenmeli! Bu olayların hiç biri birbirinden bağımsız olmuyor. Boşluklar bir şekilde dolduruluyor. Cinayetlerde kullanılan başıboş tabancaların nerede ne şekilde temin edilmesinden tutun, suç potansiyeli olanların elini kolunu rahatça sallamasına kadar bir çok konu Malatya için ACİL ELE ALINMASI gereken konudur. Sayın Valimizin bu konudaki tecrübesini bilenlerdenim. Ve Bence Sayın Valimizin Malatya'ya yapacağı en büyük hizmet. Malatya'yı suçtan ve suçludan ve suçluyla irtibatı olan ağlardan temizlemek olacaktır. Malatya'nın bir çok yerinde "Adana'nın meşhur Sarıçam Mahallesi" psikolojisinin olmasının temel nedeni, hiç bir şekilde bu konuda etkili ve yetkili olanların elini taşın altına tam anlamıyla koyma
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)M.S. isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim ne kadar serseri çakal torbaci uyuşturucu işi yapan var çevresine yüzlerce kişi var reis kral dayı diye gezen ne bekliyorsun böyleleri dışlanmayp baş tacı edildiği yerde ne suç biter ne olay toplum kendi katilini Kendi yaratıyor hele alt kesimler de bu hep böyle , böyleleri cezaevinde de ıslah olmuyor daha beter çıkıyorlar
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Alttan gelen yeni kesim güç istiyor, para istiyor ve hiçbir helal kazanca gücü yetmiyor. Hedef kısa yoldan bir Doğan görünümlü Şahin alabilmek.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yorumunuz çok güzel ama şunu unutmuşsunuz. Şimdi şöyle düşünün. Siz bir sokağı temizliyorsunuz. Arkanızdan biri tekrar batırıyor. Yani emeğiniz boşa gidiyor doğrumu.? Karar mercii polis mi, değil. Polis topluyor ediyor arkadan eline sağlık deyip daha polis evrak işini bitirmeden denetim serbestlik verilip uğurlanıyor .Polisinde ailesi çoluk çocuğu var.Elinde yetkisi varmı yok.Yani işin özü haberde bile duyuyoruz elli sabıkası olan filan kişi şu suçu işledi diye.Her suçtan bırakın bir yılı bir ay ceza alsa 50 ay eder,bu adamın dışarda ne işi var.?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ne olduğunu kim olduğunu bilmediğimiz dilenciler her lambada bekliyor, onların da bunu yapmayacağına dair garanti var mı
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    İdam istiyoruz halk olarak . Bütün medeni batıda serbest iken neden bizde idam yok ? Aynı şekil he ne sebeple olursa olsun direkt halk meydanında bıçaklanarak o katilde telef edilsin
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Yorumu beğenmeyip dislike yapanlar. Bir açıklayın hele çözüm neymiş.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • KOSOVALI (1 yıl önce)
    huzurun şehri malatya
    %68
    %32
    Yanıtla
  • MUHAMMED MUSTAFA KESKİN (1 yıl önce)
    Artık Öldürmeler,Çocuk Oyuncağına Döndü!!! RABBİM Cümlemize Akıl Fikir Versin. Mesai Arkadaşımızdı... Çok Üzüldüm. RABBİM RAHMET EYLESİN.Ailesine Sabır Versin.
    %94
    %6
    Yanıtla