SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolsuzluk Var Diyorduk, Susarak Bizi Teyit Ettiler"

0
Güncellendi - 2019-09-11 02:38:00
A- A+ PAYLAŞ

BÜYÜKŞEHİR İDDİALARI.. "HER HALDE UZLAŞTILAR Kİ.!" CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba "Malatya Büyükşehir Belediyesi şu anda tamamen durmuş durumda." iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir dizi mahalle ziyareti yaptı.

Ağbaba, beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş, il ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle Hekimhan'ın Kocaözü, Güzelyurt, Dursunlu, Yayladamı, Sarıkız, Beykent, Hacılar, Davulku ve Bahçedamı mahallelerini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, “Bizim Hekimhan’da yerel yönetimlerde Büyükşehir ile İlçe belediyesi arasında bir karmaşa var. Köyün mezarlığı Büyükşehir Belediyesine ait, en ufak kanalizasyon ve su arızaları yine Büyükşehir’e ait. Ama sizin muhatabınız hep ilçe belediyesi oluyor. Büyükşehir Belediyesi kendi iddialarına göre tasarruf tedbir aldıklarını söylüyorlar. Bu nedenle de herhangi bir yatırım yapamıyorlarMalatya Büyükşehir Belediyesi şuanda tamamen durmuş vaziyette. Belediye ile ilgili biz söyleyince çok kimse duymuyor. Ama kendileri söyleyince birbirlerini duyuyorlar. Şimdide her halde uzlaştılar ki sustular. Maalesef Malatya Belediyesinde iddia ile söylüyorduk büyük bir israf, savurganlık ve yolsuzluk var diyorduk. Şimdi susarak bizi teyit etmiş oldular. Ağırlama giderlerine baktığımız zaman bir misafire 47 bin lira düşüyor. Bu misafir ne yiyiyor anlamak mümkün değil. Bu misafirin nasıl bir kursağı var. Nasıl bir midesi var, nerede yatıyor bunu anlamak mümkün değil. Bunların ortaya çıkması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Hekimhan Belediyesinde de gerekli tasarruf tedbirlerinin alındığını belirten Ağbaba, “Biz Hekimhan da sizlere mazeret üretecek değiliz, sorunları çözmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise mahalle muhtarlarıyla her zaman istişare içinde olduklarını ifade ederek, "Sizlerin sorunlarınızı mahalle muhtarlarımız sürekli bizlerle paylaşıyor. Biz muhtarlarla çözüm üretmek konusunda istişare yapıyoruz. Göreve başlayalı 4 ay oldu. Zaman içerisinde gücümüzün yettiği kadar çözüm odaklı olacağız." diye konuştu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DEVRIM (4 yıl önce)
    AKP 18 YILDIR NE YAPTIKI SIMDI YAPSIN PARA YOK TINNE GAVURUN MERHAMETINE KALDIK CHP GELSEDE BIRSEY YAPAMAZ VELI AGBABA OTUBUSLEMI GITTI KOYE ISRAF ONLEMEK ISTERSE ONCE KENDI YAPSIN MILLET VEKILLERI 1 YILLIK MAAS VE HARCAMALARI DEVLETE BIRAKSIN EKONOMI DUZELIR MILLETE HEP YARDIM DILENCI OLDU MILLET HEP DEVLETTEN ISTIYORLAR ATASOZU NE VERDIN ELIME NE SUREYIM YUZUNE
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (4 yıl önce)
    Savciliga giden yok...bu nasil iş...chp
    0
    0
    Yanıtla