SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzdan Kaydı, Devrildi.. 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-01-19 14:05:37
Buzdan Kaydı, Devrildi.. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde kar yağışı sonrası yoldan kayarak şarampole yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova Mahallesi mevkiinde Sadık B. yönetimindeki 02 LF 24 plakalı Fiat marka otomobil kar yağışı sonrası buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans sevk edilirken, araçta bulunan 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DİĞER KAZALAR

Malatya’da biri gizli buzlanmadan kaynaklanan iki ayrı yerde meydana gelen trafik kazalarında üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Akçadağ İlçesi Kepez Mahallesi’nde meydana geldi. H.A yönetimindeki araç ile seyir halinde iken, yoldaki gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle, aracın kontrolden çıkarak yoldan çıkması sonucu kaza meydana geldi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan P.A. ve Z.A. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada, Yeşilyurt İlçesi Özal Mahallesi’nde ise E.T. isimli şahıs yönetimindeki araç ile havaalanı istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle, aracın kontrolden çıkarak takla atması sonucu kaza meydana geldi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Ö.Ü. isimli şahıs yaralandı. Yaralı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü belgesi sahte çıktı. Diğer yandan, Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesi’nde, jandarmanın yol kontrolü esnasında sürücü O.T. isimli şahsın ibraz ettiği sürücü belgesinin sahte olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız