SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Avantajlı Skor Hedefliyor

0
Güncellendi - 2020-01-13 01:52:02
BYMS Avantajlı Skor Hedefliyor
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmadan avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda birinci maçlar 14, 15 ve 16 Ocak’ta oynanacak. Son 16 Tur’una adını yazdıran BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin liderli Demir Grup Sivasspor ile eşleşmişti. Sarı kırmızılılar, bu turda ilk maçı 14 Ocak Salı günü deplasmanda oynayacak. 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, Sivas deplasmanından avantajlı bir skor elde ederek, evlerindeki rövanş karşılaşmasına daha rahat çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Demir Grup Sivasspor ile BtcTurk Yeni Malatyaspor arasındaki karşılaşma 14 Ocak Salı günü 18.30’da Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi, Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. 

“İYİ BİR MAÇ ÇIKARACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, futbolcuların bireysel performanslarını çok beğendiğini söyledi. 

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Çelikel, “Karşımızda ciddi bir kupa maçı var. Hatta ciddi bir sürece giriyoruz. Kupa maçının ardından lig maçlarında da ciddi lig maçları oynayacağız” dedi.

Çelikel, Demir Grup Sivasspor’un iyi bir takım olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Yerleri de belli. Bunu çok içten söylüyorum; bireysel hatalar yapmış olabiliriz ama Malatya’nın da Sivas kadar iyi bir takım hatta daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Salı günü oynayacağımız maçta çok bariz bireysel hatalar yapmazsak, iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Kampta futbolcular arasındaki azim ve arkadaşlığı da yakından gördüm.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız