SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Başakşehir'le Özel Maç Yapacak

0
Güncellendi - 2019-10-09 23:45:08
BYMS Başakşehir'le Özel Maç Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli maç arası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Medipol Başakşehir ile hazırlık karşılaşması oynayarak değerlendirecek.

Süper Lig'de geride kalan 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet alarak 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor'a konuk olacak. Sarı kırmızılılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Malatya'da sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyetle 10 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli araya moralli girdi.

Puan tablosunda 4 basamak birden yükselen ve 9'uncu sırada yer alan sarı kırmızılılar, ligin 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor'a konuk olacak. Mücadele, 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00 Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak.

Lige verilen milli ara nedeniyle 3 gün izin yapan sarı kırmızılılar, Salı günü Malatya'da toplanarak İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. BtcTurk Yeni Malatyaspor, milli arada Medipol Başakşehir ile Cumartesi günü İstanbul'da bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

FOFANA SALONDA ÇALIŞTI

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları sonrası tedavileri tamamlanan Yiğithan Güveli ile Arturo Mina, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Yukatel Denizlispor karşılaşmasında bir sakatlık yaşayan Fofana ise takımdan ayrı salonda çalıştı. Fofana'nın sakatlığının ciddi olmadığı bildirildi.

Sakatlığı sonrası takımdan ayrı bireysel çalışmalara başlayan Gökhan Töre, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Sarı kırmızılılarda, milli takımlarda olan kaleci Fabien Farnolle ve Murat Akşit, Özer Özdemir, İssam Chebake ile Ghaylene Chaalali de antrenmanda yer almadı.

Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, istasyon çalışmasının ardından gerçekleştirilen taktik çalışmayla tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız