SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Beşiktaş Maçı Hazırlığını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2019-12-11 17:18:39
BYMS Beşiktaş Maçı Hazırlığını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 7 haftalık yenilmezlik serisinin ardından 14.haftada sahasında lider Demir Grup Sivasspor’a 3-1’lik skorla kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor, 15.haftada deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

Ligde geride kalan 14 haftalık bölümde 5 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet ile 20 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 15.haftada Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Süper Ligin 14.haftasında sahasında lider Demir Grup Sivasspor’a kaybeden sarı kırmızılılar, Beşiktaş karşılaşmasına çıkış maçı olarak bakıyor. 

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Eren Tozlu katılmadı. Öte yandan boğaz enfeksiyonu olan Fabıen Farnolle de antrenmanda yer almadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam etti. Sarı kırmızılılar, antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise teknik taktik çalışma yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bynedimyan (4 yıl önce)
    Boşuna hazırlanmayın sonuç belli en az 2 -3 arası pençelerimizdesiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yolcu (4 yıl önce)
    Beşiktaş maçında 1-0, 2-0, 3-0 gibi mağlubiyete çoktan razıyım. Ancak bu teknik heyet ve lakayt futbolcularla (Guilherme hariç) inşallah maç 4-0, 5-0, 6-0 gibi sonuçlarla Türkiye'ye rezil olmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum teknim heyet de futbolcularda umrunda değil takim hoca çıkmış başarılıyiz diyor gülermisin ağlarmısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Sivas maçin da tel tel dökülen takım 3 gün yatış izni verildi sivas bizi yenmedi bizim takim zaten ısinmaya çıkarkenki hallerinden belliydi sakip aytaç sol bekimiz maçtan önce birileriyle saha ortasında aohbet muhabbet edeceğine gidip maca konsantre olsa böyle olmazdı takimda disiplin 0 sıfır beşiktaş maçindan da kimse galibiyet hatta puan beklemesin o ruhta bir oyuncumuz yokkk
    0
    0
    Yanıtla