SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Hesaplar 3 Puan Üzerine

0
Güncellendi - 2019-10-20 01:29:09
BYMS'de Hesaplar 3 Puan Üzerine
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, İttifak Holding Konyaspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

Bu sürecin kendilerine çok iyi geldiğini dile getiren Çelikel, "Bu süreçte bizi en çok sevindiren, sakat futbolcularımızın iyileşerek kadroya dahil olması. İttifak Holding Konyaspor maçına iyi hazırlandık. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiğimizi İttifak Holding Konyaspor maçıyla göstermek istiyoruz. İttifak Holding Konyaspor maçından galibiyetle ayrımayı hedefliyoruz. Önümüzdeki 3 maçı da kazanmayı arzuluyoruz. Bunu başaracak güçteyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Hakkı Çelikel, iyi bir kadroya sahip olduklarını aktararak, "Ligdeki konumumuzu çok kötü olmamakla çok da iyi görmüyoruz. Puan, konum ve oyun olarak daha üst seviyede olmalıyız. Bunu başaracak güçteyiz. Daha iyi konuma geleceğiz." diye konuştu.

Süper Lig'in 8. haftasında 21 Ekim Pazartesi günü oynanacak İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatyai (4 yıl önce)
    Hocaya teknik Heyetine oyunculara guveniyoruz Isallah konya dan puanla malatyaya donersiniz Basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (4 yıl önce)
    Bu maç bol gollü ve Yeni Malatyasporun galibiyetiyle sonuçlanacak inş.Bizim takımın artısı daha fazla.Yahoviç ve Fofanaya Konya seyircisi çok tepki gösterecek,bu iki futbolcu bu tepkilere fazla takılmazlarsa maç bizimdir.
    0
    0
    Yanıtla