SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadde Ortasında Silahlı Saldırıya Uğradı

Cadde Ortasında Silahlı Saldırıya Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da cadde ortasında husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutulan şahıs ağır yaralandı.

Olay, 23.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Rauf T., Güngör Caddesi üzerinde ilerleyen husumetlisi M. E. Ö.’ye (41) tabanca ile kurşun yağdırdı. Karın kısmına kurşun isabet alan M.E.Ö. ağır yaralanırken, Rauf T. olay yerine geldiği değerlendirilen araçla bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

 İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı şahıs özel bir araçla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayın gerçekleştiği cadde bir süreliğine trafiğe kapatılırken, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de bölgeye gelerek bilgi aldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 7 adet boş kovan bulurken, hastanede ameliyata alınan M. E. Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın şüphelisi Rauf T.’nin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar ise sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Dertli (10 ay önce)
    Çarşı merkezindr artık gidecek mekanları olmadığı için midir bilmem son zamanlarda tecde,Çilesiz gibi semtlerde yüksek sesle müzik dinleyen,sağda solda içinde garip tipi insanlarin park ettiği araçlar,egzozundan garip ses çıkararak giden motorlar v.s türedi.balkonda sessizce huzur icind oturmak bile zül oldu.Ayrica alkolü bağırarak yolda giden insanlar v.s alışık olmadığınız durumlar.umarim deremden sonra yüzüne hasret kaldığımız kolluk kuvvetlerini görürüz sokaklarda inşaallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (10 ay önce)
    Kurtlar vadisi malatya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (10 ay önce)
    Deprem nedeniyle komşu kent Elazığda ikamet ediyorum şu anda Elazığ bana 80,90 lı yılların huzur kenti Malatyayı hatırlatıyor, şehir özellikle Sivrice depreminden sonra konut stokunu yenilemiş binalar genellikle 5 katlı genellikle dağ eteklerine yani sağlam zemine yapılmış yeni açılan geniş bulvar ve caddeleri ile modern bir şehir görünümüne kavuşmuş, bölge müdürlükleri şehir için ayrı bir kazanç durumunda, Elazığ fazla göç almamış, seçimde bütün partilerin afişleri yan yana kimse diğerine müdahale edip yırtmıyor, sanayi fazla gelişmemiş durumda, yıllarca malatyada görmediğim belediye hizmetlerini görmekten mutluluk duydum, 80,90 lı yıllarda keşke aynı tribünde dostluk içerisinde Malatya Elazığ maçlarını seyredebikseydik diye düşünüyorum, iki dost kentimiz Elazığ Malatya arasında bir yere ortak havaalanı yapabilseler trapzon, İzmir, adana, Antalya gibi illerimize doğrudan uçak seferleri rahatlıkla yapılabilir,
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (10 ay önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Yukarıdaki yazıyı okuyunca acaba Elazığ İsviçre de bir şehir mi diye düşündüm yoksa 1977 den beri gidip geldiğim ticaret yaptığım sokağını caddesini en az Malatya kadar bildiğim çok değerli dostlarımın olduğu bizim doğumuza düşen 100 km mesafedeki Elazığ mı diye tereddüt içindeyim.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Harun kernekli (10 ay önce)
    Bu tür olaylar yaz mevsiminin gelmesiyle daha da çoğalacaktır çarşı ve kanalboyu hürriyet parkında ki usulsüz ve kural dışı esnaf modellerinin bir an önce engellenmesi ve haksız kazanç elde edilmesi edilmesinin önüne geçilmesi gerekiyor ailemizle kernek parklna hürriyet parkına giremiyoruz heryere masa sandalye atılmış kimin ne olduğu belli değil 6 ay oldu evet deprem oldu tolerans gösterildi ama artık bitmeli yoksa geri dönüşü olmayacak nüfus kayıpları yaşanacaktır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir tespit inşallah belediye de bu durumu görür insanların nefes alacağı yerleri esnaf adı altında yolları dolduran bir sürü insan doldurmuş bu düzende ki kanalboyuna kimse gitmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Çiçeksiz yeni Malatya .
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet Y. (10 ay önce)
    Değerli Editör; Bayram tatili için geldiğim Malatya'da gördüğüm fotoğraf şudur! 1. Kamu düzeninin sağlanmasında sergilenen iyi niyet criddi suistimallere gebedir. 2. Devletin 'Depremzede" psikolojisi ile yaklaştığı vatandaş, günlük yaşamın kurallarını ciddi anlamda ihlal etmektedir. 3. Asayiş noktasında gerekli önlemler alınsa da, kriminalize adayı kişilerin sokaklarda sergilediği rahatlık oldukça dikkat çekici. 4. Trafik kuralları ciddi anlamda ihlal ediliyor. Örneğin, ben kırmızı ışıkta beklerken, en az 3 aracın hiç bir şekilde yeşil ışığı beklemeden geçtiğini gördüm. 5. Anladığım kadarıyla trafik cezası şehirde kesilmiyor. Çünkü gelişi güzel parklar, ağır hasarlı binaların önüne yapılan araç parkları oldukça dikkatimi çekti. 6. Şehirde en evvel yapılması gereken bina kesinlikle Adliye Binası olmalıdır. Çünkü Dağınık görüntü aynı zamanda güvenlik zaafiyeti de meydana getirmektedir. 7. Kiralar konusunda Malatya'yı yönetenler Türkiye'de bir ilke imza atıp, Malatya'da tavan kira bedeli belirlemeli ve bu fiyatı geçiren ev sahiplerine 'Kamu düzenini' bozmaktan ilgili yasa maddelerini işletmelidir. 8. Son olarak; evet hepimiz depremzedeyiz. Devletimiz de bu hassasiyet içerisinde vatandaşına yaklaşıyor. Ama vatandaş olarak bize düşen günlük kamu düzeninin sağlanmasına yardımcı olmak ve olabildiğince kurallara uymaktır.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Mahalle kalabalıklaşınca asayiş olaylarında hergün Tecde ismi geçmeye başladı. Tecdeli olarak gerçekten rahatsız olmaya başladık. Eskiden senede bir olay ya olur ya olmazdı. Olay Gönültaş caddesi değil çok işlek olan Güngör caddesi üzerinde meydana gelmiş.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kardeşim Tecde mi kaldı son on senedir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Malatya artık yaşanılacak insanların can güvenligi olan bir şehir olmaktan çıktı bu kadar göç alan yurt içi ve yurt dışından o kent artık eski kent değildir kültürel yozlaşmaya uğramış siyasilerinin bu kenti Zerre sevmedikleri in bir kanıtıdır siyasi çıkarları için kenti sattıklarının bir özetidir. Teksas in the Malatya
    %83
    %17
    Yanıtla