SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çakır Gelsin de Görsün!."

0
Güncellendi - 2016-12-04 01:49:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde alt yapı çalışmaları ilçe esnafının tepkisine neden oluyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Akçadağ ilçesinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde süren çalışmalar ilçe esnafının tepkisine neden oluyor. Çarşı esnafı, çalışmaların işlerini olumsuz yönde etkilediğini belirterek,"İlçemize hizmet gelmesi güzel bu durumdan bir şikayetimiz yok ama bir taraftan yaparken diğer taraftan yıkmayacaksın. Aylardır iş yapamıyoruz, esnaf perişan durumda, iş yerimizi siftahsız açıyoruz siftahsız kapatıyoruz.Yolları kazdılar,iyi güzelde neden kapatmıyorlar. Yağmurda, çamurdan su birikintilerinden dolayı kimse çarşıya çıkmıyor.Haliyle iş yapamıyoruz, yazık değil mi bize.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır gelsin de memleket görsün" diye konuştular.

iha

akcada

ESNAF ÇALIŞMALARDAN DOLAYI KEPENK KAPATTIKLARINI İDDİA ETTİLER (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kenan (7 yıl önce)
    ilçe belediye başkanı akçadağa gelmiyor kaldıki çakır gelecek çakır akçadağı transit bile geçmez sahipsiz akçadağ halimiz bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Dallı (7 yıl önce)
    Maski veya Ahmet Çakıra değil ilçe belediyesine kilit taş niye söküldü diye sormak lazım. Bu çamurun sebebi yapılan kazılar değil kilit taşın sökülmesidir. Maskinin kontrolörü orda maskinin kepçesi orda. Koyduğunuz resimde bile ortada herşey. Maski görevi olmadığı halde, ilçe belediyesinin söktüğü kilit taştan oluşan çamura bile müdahale ediyor. El insaf, bu haberi yapmadan bir metrelik kazı yapılmış ama niye bütün sokaklar çamur diye araştırır gazeteci dediğin...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Yatirimlik bi durum yokturdur orda yoksa gelirdi...
    0
    0
    Yanıtla