SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık Görevi Kaya'ya Devretti

0
Güncellendi - 2018-08-22 02:31:16
Çalık Görevi Kaya'ya Devretti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi  6. Olağan Büyük Kongresi sonrasında belirlenen yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin devir teslim töreni, parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na getirilen Lütfi Elvan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Cevdet Yılmaz'dan 2,5 yıl önce Kalkınma Bakanlığı'nı devraldığını, bugün de kendisinden Ekonomi İşleri Genel Başkanlığı'nı devralmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti.

Görevi Lütfi Elvan'a devreden Cevdet Yılmaz da  6. Olağan Büyük Kongresi'nin partiye yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini ve kuruluş yıl dönümünün de bir anlamda kutlandığını kaydetti.

"Kongre ile partimiz yenilenme ve dinamizm ile çalışmalarını devam ettirecek." diyen Yılmaz, kongrenin Türkiye, bölge coğrafyası ve bütün insanlık için hayırlı olması dileğinde bulunarak, milletten aldıkları güçle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

"İstihdamın kuvvetlendirilmesi için çalışacağız"

Sosyal Politikalar Başkanlığına getirilen Fatma Betül Sayan Kaya ise görevini Öznur Çalık'tan devraldı.

Kaya, Sosyal Politikalar Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürütmek için çalışacağını belirtti.

Öznur Çalık da görevini yaparken çok çalıştığını ifade ederek, kendilerine bu görevleri layık gören Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

"Adalet ve hakkın üzerine kurulmuş her çalışmanın toplumda değeri var"

İnsan Hakları Başkanlığına getirilen Leyla Şahin Usta görevini Ravza Kavakcı'dan devraldı.

Leyla Şahin Usta, Başkan Erdoğan'a kendisini bu göreve layık görmesi dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

Görevini Usta'ya devreden Kavakcı, ekip olarak gece gündüz Başkan Erdoğan'ın hızına yetişmek için uğraştıklarını ve bu şekilde de çalışmaya devam edeceklerini anlattı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Grdyn44 (5 yıl önce)
    Malatyanin kurtuluş günü olmuş.2 bayram bi arada kutlasın malatyalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Öznur Başkan sen malatyanin gururusun...Allah razı olsun...Malatyalilara hep sahip çıktın genel merkezde. Yolunuz açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım ilk yorumum bu sitede , Yorum yapan Arkadaşa cevabım :) .inşallah anlamışsındır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey sen gurur duymaya devam et ama Malatya lı adına konuşmasan daha doğru olur. Her dönem bu insanlar yüzünden Ak partiye vicdanımız sızlayarak oy veriyoruz. Giderlerse daha rahat oy verebiliriz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatya'daki seçim sonucunun faturaları kesilmeye başlandı. darısı büyük şehir ve yeşilyurt belediye başkanlarının görevi devretmesine. aksi takdirde belediyeler de elden gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (5 yıl önce)
    Yavaş yavaş bidahaki seçimede vekilliği devredeesin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Öznur çalığa miletvekilliği bile çok. Önümüzdeki dönemde vekil adayı bile olamayacak. Reise gerçekler anlatılmaya başlandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umarız.
    0
    0
    Yanıtla